Rohkema info nägemiseks:

JÄRVENIIDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud puistematerjalide veole Kuusalus, pakkudes tõhusat ja usaldusväärset transporditeenust, mis toetab ehitus- ja infrastruktuuriprojekte piirkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kuusalu piirkonnas on üks ettevõte, mis seisab tugeva aluse ehitamise ja infrastruktuuriprojektide toetamise eest. JÄRVENIIDU OÜ on spetsialiseerunud puistematerjalide veole ning pakub professionaalseid transporditeenuseid, mis hõlmavad liiva, kruusa ja killustiku vedu.

Meie ettevõte on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja usaldusväärseid lahendusi, mis vastavad täpselt meie klientide vajadustele. Liiv, kruus ja killustik on olulised materjalid paljudes ehitus- ja infrastruktuuriprojektides ning meie ülesandeks on tagada nende õigeaegne ja tõhus transport Kuusalu piirkonnas.

  • Kasutame spetsiaalseid transpordivahendeid, et viia liiv sinna, kuhu vaja, tagades selle puhtuse ja sobivuse ehitustöödeks.
  • Kruus on hädavajalik tee- ja ehitustöödel ning meie professionaalne meeskond viib selle turvaliselt ja efektiivselt kohale.
  • Killustik on vundamendi oluline osa ning meie ettevõte tagab selle kiire ja täpse toimetamise.

JÄRVENIIDU OÜ on oma valdkonna ekspert ning oleme uhked oma võimekuse üle tagada, et puistematerjalid jõuavad õigel ajal õigesse kohta. Klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning me teeme kõik endast oleneva, et pakkuda parimat teenust. Kui vajate liiva, kruusa või killustiku transporti Kuusalus, siis võtke julgelt ühendust meie professionaalse meeskonnaga.

Koos saame teie ehitus- ja infrastruktuuriprojektid muuta tõhusamaks ja edukamaks.

Võtke meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

jarveniidu@gmail.com
+372 5347 0700

JÄRVENIIDU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Nende transport aitas meil projektid õigeaegselt lõpetada.

- Tõnis K.

Aitavad meie projektidel sujuvalt kulgeda.

- Andres S.

Usaldusväärne teenus ja õigeaegne kohaletoimetamine!

JÄRVENIIDU OÜ tegevusaruanne 2022

Järveniidu OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, keskendus 2022. aasta majandusaastal peamiselt transportteenuste osutamisele Eestis. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, olles alati valmis vastama nende vajadustele ja ootustele. Järveniidu OÜ on olnud järjepidevalt aktiivne transpordisektoris, pakkudes usaldusväärseid ja tõhusaid lahendusi nii era- kui ka äriklientidele. Ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda kvaliteetseid transportteenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Selle saavutamiseks

Dropdown

kõik artiklid

Kruusa kasutamine ehituses

Teed ja teedeehitus on meie igapäevaelu lahutamatu osa. Need võrgustikud võimaldavad meil liikuda punktist A punkti B, olles samal ajal majandusliku arengu ja ü
ssb.ee
Teed ja teedeehitus on meie igapäevaelu lahutamatu osa. Need võrgustikud võimaldavad meil liikuda punktist A punkti B, olles samal ajal majandusliku arengu ja ühenduvuse tugisambaks. Üks oluline komponent, mis muudab teede ehitamise ja säilitamise võimalikuks, on kruus. Selles artiklis uurime, miks kruusa tark kasutamine on teedeehituse kriitiline klahv edu saavutamiseks. Kruus on looduslik või purustatud kivimaterjal, mida kasutatakse teede katendina, täites mitmeid olulisi rolle: Üks peamisi põhjuseid, miks kruus on teede ehituses hädavajalik, on selle vastupidavus ja tugevus. Kruusakate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.