Rohkema info nägemiseks:

CBB PROPERTY PARTNERS UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CBB PROPERTY PARTNERS kohta arvamuslugu!"

CBB PROPERTY PARTNERS UÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

CBB PROPERTY PARTNERS UÜ - maksuvõla sügavast jäneseurust leiame Sven Puisi

CBB PROPERTY PARTNERS UÜ -s ei ole tänaseks järel otseselt ühtki isikut. Ettevõtte täisosanikuks ja usaldusosanikuks on teised ärikehad ning nendesse on konutama jäetud Sven Puis . Sügavamale urgu kaevumiseks läheks tarvis professionaalset mägironimisvarustust ja igaks juhuks ka kanaarilindu, kes hoiataks gaasilekete eest. CBB PROPERTY PARTNERS UÜ on 2016 aastal loodud äriühing, kuhu koheselt ka võlad peale tehti - tänaseni on tasumata ligi 324 000 eurone maksuvõlg. Ettevõtte täisosanik on WINGMORE LIMITED OÜ ja usaldusosanik  TÖÖTÄHT GRUPP UÜ . Mõlemast ettevõttest leiame eest Sven

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.