Rohkema info nägemiseks:

ALAI GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on pakkuda autodele tipptasemel roostevastaseid lahendusi, tagades pikaajalise kaitse korrosiooni eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast autode hoolduse esirinnale, kus ALAI GROUP OÜ on innovatsiooni ja usaldusväärsuse sümbol. Meie teekond algas ühe kindla missiooniga: luua ülimad autode roostevastased lahendused, andes teie sõidukile vajaliku soomuse, et vastu pidada aja ja elementide proovile.

Meie brändi südames on pühendumus tipptasemele ja kirg teie sõiduki terviklikkuse säilitamise vastu. Me mõistame, et teie auto on enamat kui lihtsalt transpordivahend; see on teie isikliku stiili peegeldus, kaaslane lugematutel teekondadel ja oluline investeering. Seetõttu oleme pühendunud toodete arendamisele, mis kaitsevad mitte ainult teie sõidukit, vaid ka pikendavad selle eluiga.

Disainitud pakkuma pikaajalist korrosioonikaitset, on meie lahendused meie lubaduse tunnistajaks: Sinu auto kindel korrosioonikaitse! ALAI GROUP OÜ-ga ei osta te lihtsalt toodet; te investeerite rahulolusse, teades, et teie auto on kaitstud pideva rooste ja lagunemise eest.

Vaata rohkem

ALAI GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Olen äärmiselt rahul teie poolt teostatud töödega minu auto kere korrosiooni ennetamisel.

- Liis P.

Ma ei suuda piisavalt rõhutada, kui oluline on auto kere korrosiooni ennetamine.

- Jaan H.

Suur tänu teie meeskonnale suurepäraste rooste tõrje tööde eest minu autol.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALAI GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Alai Group OÜ on asutatud 05.12.2016 a. Osaühingu põhitegevuseks on sõidukite korrosioonitõrje kaubamärgiga "Dinitrol". Lisaks tegeleme autode mootori-ja põhjapesuga. Teenindame kliente üle eesti.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu auto vajab roostekaitset

Rooste on iga sõiduki eksistentsi nuhtlus, vaikne kiskja, mis võib oluliselt vähendada teie auto väärtust ja terviklikkust. Rooste põhjuste ja tagajärgede mõist
ssb.ee
Rooste on iga sõiduki eksistentsi nuhtlus, vaikne kiskja, mis võib oluliselt vähendada teie auto väärtust ja terviklikkust. Rooste põhjuste ja tagajärgede mõistmine on selle laialt levinud probleemi vastu võitlemise esimene samm. Rooste ehk raudoksiid tekib siis, kui raud, hapnik ja niiskus ühinevad. Sõidukite kontekstis võib see reaktsioon viia metallkomponentide lagunemiseni, kahjustades nii auto välimust kui ka konstruktsiooni terviklikkust. Auto rooste eest kaitsmine ei ole ainult selle esteetilise väljanägemise säilitamine; see on selle ohutuse, pikaealisuse ja edasimüügiväärtuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.