Rohkema info nägemiseks:

JL PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9507; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta JL PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

JL Projekt OÜ on 2016. aastal asutatud ettevõte, mis on kujunenud välja Eesti ühest suurimast projekteerimisettevõttest AS Amhold. Meie pikaajalised kogemused ehitusprojektide konstruktsioonide projekteerimisel on võimaldanud meil pakkuda klientidele kvaliteetseid ja ökonoomseid lahendusi.

Kvaliteetne projekteerimine on ehituse oluline alustala, mis tagab mitte ainult materjali kokkuhoiu, vaid ka ehitusprotsessi sujuva kulgemise. Meie spetsialistid omavad laialdast kogemust konstruktsioonide projekteerimise alal ning suudavad ellu viia ka kõige huvitavamad ja keerukamad arhitektuursed ideed.

Meie teenused hõlmavad ehitusprojekti konstruktsioonide projekteerimist alates eelprojekti staadiumist kuni tööprojekti staadiumini. Kasutame kaasaegseid BIM-mudeli lahendusi, mis annavad kliendile täpsema projekti ja kvaliteetsema lõpptulemuse. Lisaks pakume vajadusel tootejooniste koostamist.

JL Projekt OÜ on teie usaldusväärne partner, olgu tegevusalaks arhitektuuribürood, ehitusfirmad või ehituselemente tootvad tehased. Lisaks suudame pakkuda konstruktsioonilahendusi eramajadele, sealhulgas vundamendid, katusekonstruktsioonid ning erinevate konstruktsioonide sõlmed.

Teie ehitusprojekti edukas teostamine algab kvaliteetse konstruktsioonide projekteerimisega. JL Projekt OÜ on valmis teie projekti väljakutseid vastu võtma ja pakkuma optimaalseid lahendusi. Võtke meiega julgesti ühendust ning leiame koos parima tee teie projekti õnnestumiseni. Ootame teiega koostööd ja võimalust aidata teil ehitada tulevikku vastupidavate ja funktsionaalsete konstruktsioonidega!

Võtke meiega ühendust juba täna!

kontakt

JL PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart V.

Nende professionaalne ja kogenud meeskond suutis mu arhitektuurse visiooni ellu viia ning tagada, et kõik konstruktsioonid oleksid optimaalselt projekteeritud.

- Liina T.

BIM-mudeli kasutamine andis meile täpse ülevaate sellest, kuidas projekt reaalsuses välja näeb, enne kui ehitus algas. JL Projekt OÜ meeskond oli professionaalne ja vastutulelik.

- Andres K.

Nad on alati suutnud pakkuda optimaalseid lahendusi, mis aitavad meil ehitusprotsessi sujuvalt läbi viia ja vigu vältida. BIM-mudeli kasutamine on andnud meile suurema kindluse projekti täpsuse osas ning säästnud meie aega ja ressursse.

Ettevõttest - JL PROJEKT OÜ

JL Projekt OÜ on 2016 a. asutatud ettevõte, mis kasvas välja Eesti ühest suurimast projekteerimisettevõttest AS Amhold. Viimase 13 aasta jooksul on saadud kogemusi nii Eestis, mitmetes Euroopa riikides kui ka väljaspool Euroopat (Uganda, Afganistaan). Omades suuri kogemusi konstruktsioonide projekteerimise alal, pakume kliendile kvaliteetseid ja ökonoomseid lahendusi. Optimaalselt projekteeritud konstruktsioonid (tarindid) tähendavad materjali kokkuhoidu ja ehituse sujuvat kulgemist. Samas suudame ka kõige huvitavamad ja keerukamad arhitektuursed ideed ellu viia.

Dropdown

kõik artiklid

JL PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

JL Projekt OÜ, mis on tuntud oma ehitus-insenerliku projekteerimise ja tehniliste konsultatsioonide poolest, loodi 19. detsembril 2016. aastal. Sellest ajast al
ssb.ee
JL Projekt OÜ, mis on tuntud oma ehitus-insenerliku projekteerimise ja tehniliste konsultatsioonide poolest, loodi 19. detsembril 2016. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Käesolev blogipostitus keskendub JL Projekt OÜ tegevusele perioodil 01.01.2022 - 31.12.2022. See aasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna nad suutsid saavutada müügikäibe 81 050 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ehitussektor on väga konkurentsivõimeline ja nõuab pidevat uuendamist ning kvaliteedi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.