Rohkema info nägemiseks:

KOSMEETIK KADRI LAAN FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2462; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSMEETIK KADRI LAAN kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid täiuslikku viisi, kuidas oma välimust värskendada ja enesetunnet tõsta? Siin, Ilurõõmud salongis, pakume laia valikut iluteenuseid, mis rõõmustavad nii mehi, naisi kui ka noori. Olgu sul soov vabaneda soovimatutest karvadest sugaringu või vahatamisega, saavutada täiuslik küünemaniiküür või lasta end meisterlikult meikida - meie professionaalne meeskond on siin, et sind aidata.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  1. Sugaring ja Vahatamine: Kogemustega spetsialistid tagavad sulle sujuva ja valutu protseduuri, olgu siis sooviks siledad jalad, bikiinipiirkonna korrastamine või kaelaaluste vahatamine.

  2. Küüne- ja Kehahooldus: Naudi lõõgastavat maniküüri või pediküüri ning saavuta särav ja hoolitsetud välimus. Lisaks pakume kehahooldusteenuseid, mis toovad esile sinu loomuliku ilu.

  3. Näohooldus: Laske meie ekspertidel hoolitseda teie naha eest ning nautige nooruslikku sära ja tervet välimust.

  4. Juuksehooldus: Olgu sul soov värskendada oma soengut, saavutada särav värv või tugevdada juukseid, meie professionaalsed stilistid teevad kõik selleks, et saavutada sinu soovitud tulemus.

Meie eesmärk on pakkuda sulle mitmekülgseid ja kvaliteetseid iluteenuseid, mis rõõmustavad sind igal sammul. Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse sinu ilurõõmudele!

uuri lisaks

KOSMEETIK KADRI LAAN FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liilia P.

Väga tore kosmetik. Lisaks mõnusale näohooldusele sain koju kaaasa ka plaju lihtsaid soovitusi kuidas näonahka hooldada.

- Karina O.

Parim depilatsiooni koht, kus ma käinud olen. Meeldiv kosmeetik ja kvaliteetsed tooted.

- Kristi A.

Ta teeb tõesti kena maniküüri. Olen äärmiselt rahul.

Milleks maniküür?

Puhastage ja desinfitseerige oma käed ja küüned ning eemaldage vana küünelakk. Küünte pikkust saate järjepidevalt lõigata või lühendada ümmarguse otsaga küünelõikuriga. Pöörake tähelepanu sellele, et küünte otsad ei oleks teravad, et vältida nende katki löömist. Kui soovite, saate küünte pinnale järjepidevalt lihvida, et need oleksid ühtlasemad ja pehmemad. Kui teie küüned on ühtlased, saate neid kuivatada ja pühkida üle niiske lapiga, et eemaldada lisajäägid. Küünte juured tuleb niisutada küüneõliga. Kui teie küünte juured on niisutatud, saate alustada maniküüri aluspinnaga.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on jumestus?

Jumestuse eesmärk on anda nahale siidise ja terve välimuse. Seda tehakse tavaliselt kasutades kosmeetilisi tooteid, nagu näokreem, meik ja puudrid. Jumestusvõtt
ssb.ee
Jumestuse eesmärk on anda nahale siidise ja terve välimuse. Seda tehakse tavaliselt kasutades kosmeetilisi tooteid, nagu näokreem, meik ja puudrid. Jumestusvõtted võivad olla erinevad ja sõltuvad inimese soovidest ja naha tüübist. Mõned inimesed kasutavad jumestust vaid mõne spetsiaalse sündmuse jaoks, samas kui teised kasutavad seda iga päev. Jumestus võib aidata välja tuua inimese parimaid jooni ja varjata puudusi, nagu näiteks tumedad silmaalused või ebaühtlane nahatoon. VAATA ROHKEM

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.