Rohkema info nägemiseks:

KS INVESTEERINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 610; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KS INVESTEERINGUD OÜ kohta arvamuslugu!"

KS INVESTEERINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 610 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on äri- ja juhtimisalaste konsultatsiooniteenuste osutamine ning kinnisvarasse investeerimine ja üürileandmine.

2022. aastal osutati konsultatsiooniteenuseid plaanitud mahus ja tegeleti kahe kinnisvaraobjekti üürileandmisega.

Aruandeaastal teeniti kinnisvarainvesteeringutelt tulu kokku (müük ja üürimine) 13 975 EUR.

Laenudelt teeniti intressitulu 39 557 EUR.

Tulu konsultatsiooniteenustelt oli 68 534 EUR.

Tulu muudelt tegevustelt oli 15 434 EUR 2023. aastal on plaanis jätkata konsultatsiooniteenuste osutamisega varasemast väiksemas mahus.

Kinnisvara üüritulu on plaanis võrreldes eelneva aastaga kasvatada ning võimaluse korral realiseerida need kinnisvarainvesteeringud, mille turuväärtuse kasvult on võimalik teenida soovitud kasumit.

KS INVESTEERINGUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.