Rohkema info nägemiseks:

CORPORATE & PUBLIC MANAGEMENT CONSULTING INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 283; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CORPORATE & PUBLIC kohta arvamuslugu!"

CORPORATE & PUBLIC MANAGEMENT CONSULTING INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 283 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Corporate & Public Management Consulting International OÜ (edaspidi: CPM) on avaliku halduse alase nõustamisega tegelev ettevõtja, mille teenuseid kasutavad Euroopa Komisjon ja muud Euroopa Liidu avalikud asutused, et kindla aja jooksul täita konkreetseid avaliku halduse valdkonna ülesandeid.

2022. aastal osales ettevõte kokku 6 peamises hankemenetluses, millest CPM pääses 3 pakkumuse ettevalmistamise eelvalikusse.

Lisaks osales ettevõtja ühes käimasolevate Euroopa Liidu rahastatavate projektide läbirääkimistel eesmärgiga laiendada teenuse mahtu, täiendada eelarvet ja pikendada lepingute kestust.

2022. aastal jätkati kokku 6 poolelioleva projekti implementeerimist, millest 5 puhul oli CPM juhtiv eelarvet täitev partner. Projektidest, mille puhul

CPM oli juhtiv eelarvet täitev partner, alustati Ukrainas 2018. aastal ühega ja 2019. aastal teisega. Põhja-Makedoonias alustati ühe projektiga 2019. aasta oktoobris ja teisega 2020. aasta veebruaris. Lisaks viib CPM alates 2020. aasta detsembrist ellu projekti Kosovos.

Aruandeaastal oli ettevõtjas kaks juhatuse liiget (2021: sama), kellele 2022. aastal arvestati tasu koos sotsiaalmaksudega summas 27 000 eurot (2021: 27 000 eurot).

2023. aastal on plaanis jätkata aktiivselt äritegevusega olemasolevatel projektidel ning osaleda ka uutel hankemenetlustel avaliku halduse valdkonnas. Töökorralduses ega tööga seotud tegevustes ei ole muudatusi plaanis.

Covid-19 ei mõjutanud oluliselt ettevõtja tegevust 2022. aastal. Uute projektide jaoks on avaliku halduse valdkonnas praegu hankimisvõimalusi palju vähem, kuna Euroopa Liidu komisjoni rahastamise prioriteedid on muutunud, seoses sõjalise agressiooniga, mille Venemaa Föderatsioon algatas 24. veebruaril 2022 Ukraina vastu, keskendudes seega Ukraina võimudele ja elanikkonnale hädaabi- ja vastu pidamiseks vajaliku abi andmisele. Juhtkonna hinnangul ei avaldava see aga ettevõtja äritegevusele olulist mõju ning 2023. aastal on kavas jätkata aktiivselt tööd käimasolevate projektide elluviimisega. Seoses Ukrainas käimasolevate projektide elluviimisega võttis Euroopa Komisjon 11. märtsil 2022 vastu komisjoni rakendusotsuse K(2022)1588, millega laiendati erandlikult Ukrainas käimasolevate Euroopa Liidu kahepoolsete ja piirkondlike projektide eesmärke, võimaldades sellega vastata elanikkonna otsestele vajadustele ja suurendades vastupanuvõimet paremaks kriisireageerimiseks. Sellest lähtuvalt on lepingus Euroopa Liidu delegatsiooniga Ukrainas kokku lepitud projektide elluviimise jätkamises, kohandades kahe käimasoleva projekti ulatust, tegevusi ja elluviimise perioodi ning ressursside ümbersuunamist ja tööplaanide ülevaatamist, selleks et kaasata projektidest kasusaavate institutsioonide vastupanuvõime tugevdamine, toetada nende kriisikommunikatsiooni ja muid otseseid vajadusi ning edendada rahvusvahelist koostööd praegustes tingimustes, sealhulgas toetada Euroopa integratsiooni.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Puhaskasum (-kahjum) 958 946 700 125

Kohustuste 58,7% 62,8% osatähtsus koguvarast

ROA 26,3% 20,9%

ROE 63,7% 56,1%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid

Kohustuste osatähtsus koguvarast (%) = kohustised / varad x 100

ROA (%) = puhaskasum (-kahjum) / varad kokku x 100

ROE (%) = puhaskasum (-kahjum) / omakapital kokku x 100

CORPORATE & PUBLIC MANAGEMENT CONSULTING INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.