Rohkema info nägemiseks:

AK-GARAGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke autoremondi- ja hooldusteenuseid, kasutades kaasaegseid seadmeid ja kvaliteetseid osi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast autotööstuse ekspertiisi koju, kus iga meie pakutav teenus on mõeldud teie sõiduki sujuvaks tööks. AK-Garage OÜ juures ei ole me ainult autode parandamisega tegelev ettevõte; me loome suhteid oma klientidega ja tagame, et nende teekonnad oleksid turvalised, usaldusväärsed ja nauditavad.

Alates meie loomisest oleme pühendunud põhjalike autoremondi ja hooldusteenuste pakkumisele, mis vastavad iga autojuhi vajadustele. Meie missioon on lihtne: Pakume põhjalikke autoremondi ja hooldusteenuseid, kasutades kaasaegseid seadmeid ja kvaliteetseid varuosi. See on meie äri nurgakivi ja põhjus, miks meie kliendid usaldavad meid oma sõidukitega.

Meie teenuste valik hõlmab kõike alates ratastöödest ja kindlustusjuhtumite käsitlemisest kuni varuosade müügi ja keretöödeni. Samuti oleme teie eelistatud sihtkoht rehvide müügiks ja asjatundlikuks keevitustööks. Meie tipptasemel rajatis on varustatud viimase sõna tehnoloogiaga, et tagada teie auto parim võimalik hooldus.

AK-Garage OÜ juures elame oma loosungi järgi, 'Sõidu tipptase igas pöördes!' See on lubadus meie klientidele, et pakume tipptasemel teenust ja võrdlematut töömeisterlikkust. Olgu teil vaja tavapärast kontrolli või ulatuslikke remonditöid, suhtume igasse ülesandesse sama pühendumuse ja tähelepanelikkusega.

Meie oskuslikud tehnikud on koolitatud töötama mitmesuguste markide ja mudelitega, tagades, et olenemata sellest, mida te sõidate, võite meie peale loota usaldusväärse teenuse osas. Mõistame, et teie aeg on väärtuslik, mistõttu püüame kõik tööd teostada tõhusalt ja efektiivselt, et saaksite võimalikult kiiresti taas teele asuda.

Neile ootamatutele hetkedele, kui te meid kõige rohkem vajate, on meie 24/7 puksiirteenus alati valmis abistama. Ja kui on vaja teha otsuseid teie sõiduki kohta, usume läbipaistvusesse ja avatud suhtlusesse, tagades, et teil on kõik vajalik informatsioon teadlike valikute tegemiseks.

Kogege erinevust AK-Garage OÜ juures. Külastage meid aadressil Marati 3, 11712, Tallinn, või võtke meiega ühendust aadressil info@akgarage.ee või numbril +(372) 5565 0363 päringute esitamiseks või teenuse broneerimiseks. Teie sõiduk väärib parimat ja me oleme siin, et seda pakkuda.

Usaldage meid oma sõiduki jõudluse kaitsjatena. Me ei hoolda ainult autosid; me tagame teie meelerahu igal teekonnal.

AK-GARAGE OÜ kontaktid

5 märki, et teie auto vajab viivitamatut professionaalset hooldust

Autoomanikuna on oluline mõista märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab professionaalset hooldust, et säilitada selle jõudlust ja tagada teie ohutus teel. Nende märkide eiramine võib viia suuremate probleemide ja kulukate remontideni. Siin on viis märki, mis näitavad, et teie auto vajab viivitamatut tähelepanu professionaalselt teenuselt nagu AK-GARAGE OÜ. Hoiatustuled süttivad armatuurlaual Kui teie auto armatuurlaud süttib hoiatustuledega, on see selge märk, et midagi on valesti. Need tuled on mõeldud selleks, et hoiatada teid erinevate probleemide eest, mis võivad teie sõiduki

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulisemad sõiduki hooldusnõuanded?

Sõiduki hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Regulaarne hooldus võib ära hoida kulukaid remonte, parandada kütuseefektii
ssb.ee
Sõiduki hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Regulaarne hooldus võib ära hoida kulukaid remonte, parandada kütuseefektiivsust ja pakkuda meelerahu teel olles. Igal sõidukil on oma hooldusnõuded, mis on sageli üksikasjalikult kirjeldatud kasutusjuhendis. Nende vajaduste mõistmine on esimene samm tervisliku sõiduki suunas. Olulised hooldusnõuanded Õli on teie mootori eluks vajalik. Selle vahetamine vastavalt tootja soovitustele on hädavajalik mootori tervisele. Õhu- ja kütusefiltrid vajavad regulaarset kontrolli ja vahetust, et tagada optimaalne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.