Rohkema info nägemiseks:

SISNE INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 430; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SISNE INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

SISNE INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sisne Invest OÜ põhitegevusalaks on ruumide haldamine ja rentimine, sama põhitegevusega planeeritakse jätkata järgmisel majandusaastal.

Osaühingus ei olnud aruandeaastal töötajaid, juhatuse liikmele ei ole tema tegevuse eest tasu makstud.

Aruandeaastal ei ole ettevõttes tehtud ja samuti ei ole planeeritud järgnevaks aastaks olulisi investeeringuid ning olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte.

Eesti Panga prognoosi kohaselt sõltub Eesti majanduse väljavaade kõige enam edasisest hinnakasvu tempost. Geopoliitilise ebastabiilsuse tõttu ümbritseb nii majanduskasvu kui ka inflatsiooni väljavaadet tavapärasest suurem ebakindlus.

Euroopa Keskpanga nõukogu on tõstnud hinnakasvu aeglustamiseks euroalal rahapoliitilisi intressimäärasid ja praeguse hinnangu järgi kavatseb neid tulevikus veelgi tõsta. Selle tulemusena tõusev EURIBOR kergitab laenuraha hinda.

Ettevõtte majandustegevus toimub eurodes ning ei hõlma kauplemise eesmärgil tehtavaid investeeringuid väärtpaberitesse ja tuletisinstrumentidesse, mistõttu valuutakursside ja börsikursside kõikumine majandustulemustele mõju ei avalda.

Laenulepingu järgi koosneb tasutav laenuintress Euriboril põhinevast baasintressimäärast ja sellele lisanduvast intressimäärast. Juhul, kui baasmäär on intressimäära määramise kuupäeval negatiivne, kohaldatakse baasmäärana 0%.

Sisne Invest OÜ majandustegevus ei ole hooajaline ega põhjusta olulisi keskkonna või sotsiaalseid mõjusid.

Ettevõtte lühiajalised kohustised ületasid seisuga 31.12.2022 käibevarasid summas 2 789 tuh eurot. Juhtkond on seisukohal, et ettevõte suudab vastavalt eelarvele ja rahavoogudele täita kõik kohustused tähtaegselt.

Juhtkond on arvamusel, et Sisne Invest OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Põhilised majandusnäitajad on järgmised:

Finantssuhtarv Valem 2022 2021 (Koguvõlgnevus / Varad)*100

Võlakordaja 85 93 (%) (Aruandeaasta kasum

Koguvara rentaablus (ROA) 8 -1 (-kahjum) / Varad)*100 (%) (Ärikasum (-kahjum) /

Käibe ärirentaablus 164 60

Müügitulu)* 100 (%)

SISNE INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.