Rohkema info nägemiseks:

ENVISIONING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 57; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ENVISIONING OÜ kohta arvamuslugu!"

ENVISIONING OÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Envisioning OÜ on uue põlvkonna tehnoloogiate koolitusele pühendatud virtuaalne uurimisinstituut. Ettevõte on maailmas esimene intelligentne uusimate tehnoloogiate platvorm, kogudes tehnoloogilise transformatsiooni andmeid ja esitledes neid infoküllaste liideste kaudu.

Esimesel tegevusaastal pakkus Envisioning OÜ oma teenuseid nii eraettevõtetele kui ka avalikele organisatsioonidele, aidates neil mõelda tehnoloogia ja tuleviku väljavaadete teemadel. Osutatud teenused hõlmasid uusimate ja tekkivate tehnoloogiate kõrgtasemel interaktiivset visualisatsiooni, mõttekodade kavandamist ja kõnelejate otsinguid ning värbamist.

2019. ja 2020. aastal jätkati samas valdkonnas, luues ettevõtetele üle maailma nende vajaduste jaoks kohandatud uuringuid.

Envisioning OÜ arendab uurimustööde paremaks teostamiseks omaenda tarkvara ja metodoloogiat, olles täiesti virtuaalne ja hajutatud kontoriteta organisatsioon. Ettevõte töötab talentidega üle maailma, sealhulgas tarkvaraarendajatega, akadeemikutega, teadlastega, vabakutseliste professionaalidega ja ekspertidega.

Envisioning OÜ klientide hulka kuuluvad lisaks allloetletutele ka Kanada valitsus, Šveitsi ja Hollandi kaitsejõud, Brasiilia Rahvuslik Arengupank,

Coca-Cola, Visa ja paljut teised: - Sveitsi Konföderatsioon, esindatud Armasuisse Science and Technology kaudu, kellele pakuti uudistehnoloogiate tarbeks uuringute ja arengu platvormi.

- Araabia Ühendemiraatide peaministri kabinet Majanduse ja Tuleviku kabineti ministeeriumi juures, Maailmavalitsuse tippkohtumisel korraldas

Envisioning OÜ WGS meistriklasse ja valitsemise töötubasid.

Edaspidi loodetakse suurendada klientide ja tellimuste arvu, kavatsedes jätkata senise tegevusega.

Avaliku üksusena otsitakse aktiivselt ärimudeleid sellise koostööl põhineva tegevusvaldkonna toetamiseks.

Muuhulgas kavatsetakse luua avatud ja vaba uusima tehnoloogilise intelligentsi veebiplatvorm. See ambitsioon on olnud arengujärgus 2016.

aastast ning alates 2019. aastast on tegeletud selle platvormi turule toomisega.

ENVISIONING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.