Rohkema info nägemiseks:

P160 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 412; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta P160 OÜ kohta arvamuslugu!"

P160 OÜ hetkeolukord

Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

P160 OÜ on 2017. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigaldab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil tegeleb ettevõtlusega.

Ettevõtte tegevus on ärikinnisvara omamine Tallinnas Pärni mnt.160d, mida ta annab rendile. Ettevõtte tulu on renditulu.

Ettevõttes on kaks juhatuse liiget, kellele 2022.a. väljamakseid ei tehtud. Palgalist tööjõudu ei olnud, kuna teenused olid sisse ostetud.

Seisuga 31.12.2022 ületasid ettevõtte lühiajalised kohustised käibevara 1 460 tuhande euro võrra, mis on iseloomulik kinnisvara väljarentiva ettevõtte puhul. Ettevõtte raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jäkumisest. Juhatuse hinnangul ei tekita negatiivne käibekapital ettevõttele majandusraskusi 2023. majandusaastal, kuna 2023 aasta vastavalt rahavoogude prognoosile suudab ettevõte katta õigeaegselt kõik lühiajalised kohustised. Negatiivne omakapital on plaanis saada positiivseks esmalt tulevase tegevuskasumi arvelt.

Emaettevõte on valmis kohustuste katmise ja toetamise tagama.

2023. aastal planeerib ettevõte jätkata senist tegevust. Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12ne kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Juhtkond jätkab pidevalt keskkonna potentsiaalse mõju jälgimist ja rakendab kõikvõimalikud meetmed, et leevendada mistahes mõjusid. Omanikud on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse ja omavad piisavat likviidsust.

P160 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.