Rohkema info nägemiseks:

KRAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 590; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KRAL OÜ kohta arvamuslugu!"

KRAL OÜ hetkeolukord

Juba 590 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Sven Aria (16.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Kral OÜ müüb klientidele luksuslikku klassikalist mööblit, millele konkurente Eestis väga pole. Võib öelda, et tegemist on nišitoodetega, kuna laos on 1-3 komplekti igast kollektsioonist. Samuti pakume ka eritellimusmööblit.

2017-2019

August 2017- Mai 2018 keskendusime kodulehe ning sisu loomisele (tootepiltide tegemine), samal ajal üürides suurt laopinda. Aprillis 2018, tulime klientide jaoks turule avalikuks - koduleht, sotsiaalmeedia jne. Samuti käisime aprillis Interjöör 2018 Tallinna messil, kus tunti suuremat huvi mööbli vastu. Tegime reklaami ajakirjades ning ka televisioonis. Juuni 2018 kolisime väiksemale rendipinnale, et vähendada kulusid. Kuna

Interjööri messil käimine andis väga palju positiivset tagasisidet, siis Kral OÜ avas mööblisalongi Tallinnas august 2018 - 2019 juuni, eesmärgiga müüki kasvatada ning klientides huvi tekitada. Kuna müügitulu ei katnud poepinna kulu, otsustati pood panna kinni majanduslikel põhjustel.

Peale poe sulgemist otsustasime kulusid kärpida ning ainult e-poe müügile keskenduda. Oleme teinud kampaaniaid sotsiaalmeedias.

Majandustegevuse kahjum üritatakse katta järgmiste perioodide kasumi arvelt ning plaanitakse kulude veel suuremat kokkutõmbamist 2020

Kral OÜ 2020 eesmärk oli tegevuskulud vaadata üle ning need minimaalseks viia, mis ka õnnestus (pole töötajaid ning muud jooksvad kulud minimaalseks kärbitud). Hetkel ainukene suurem kulu on intressid. Esimest korda ettevõtte ajaloos on ärikasum plussis, mis on märkimisväärne saavutus. Ettevõte siiski lõpetas aruandeaasta kahjumiga kuna intressid muutsid saldo negatiivseks.

2021

Jõudsime ettevõttega kasumisse, kuid paraku tuli silmitsi seista eelmistest aastatest pärineva kumulatiivse kahjumiga, mida peamiselt põhjustasid laenudega seotud kulud. Sellele vaatamata oleme pühendunud kahjumit järk-järgult vähendama ning jätkama jätkusuutliku kasvu suunas. Krali müügitulemused ületasid meie ootusi ning olid väga rahuldustpakkuvad. Meie meeskond on pühendunud klientidele parima võimaliku toote ja teeninduse pakkumisele ning see on kajastunud meie müüginumbrites. Meie püsiklientide lojaalsus ja uute klientide lisandumine on aidanud meil kasvada ning saavutada positiivseid finantstulemusi. Ettevõtte tegevus keskendus 2021 aastal oluliste valdkondade arendamisele ja tugevdamisele. Me viisime läbi põhjaliku analüüsi veelkord oma kulude struktuuri ja otsisime võimalusi efektiivsemaks toimimiseks. Selle tulemusena suutsime vähendada mitmeid tarbetuid kulusid ning optimeerida meie tegevuse majanduslikku alust. Kuigi eelnevate aastate kahjum on meile väljakutseks, oleme pühendunud selle olukorra parandamisele. Meie tegevuskava järgmiseks perioodiks keskendub eelkõige laenude restruktureerimisele ja võlgade vähendamisele 2022

Käesolev aasta oli meie ettevõttele väljakutseline, kuna müügitulemused mööbli valdkonnas jäid oodatust tagasihoidlikumaks. Siiski suutsime luua uusi võimalusi ning kohandada oma tegevust vastavalt turusituatsioonile, mis võimaldas meil keskenduda nõustamisteenuste pakkumisele.

Sellest tulenevalt saavutasime meeldiva kasumi ettevõttes, mis aitas tasandada eelmiste aastate kahjumit.

Tunnistame, et meie mööbli müügi langus vajab põhjalikumat analüüsi ja meetmete võtmist, et taastada selle valdkonna stabiilne kasv. Oleme juba alustanud strateegilist ümbermõtestamist ja turundusplaanide läbivaatamist, et tuua mööbli müüki uuele tasemele ja leida uusi võimalusi turuosa suurendamiseks.

Eesmärgiks järgmiseks aastaks on tasakaalustada meie tegevust, keskendudes nii mööbli müügile kui ka võimalusel nõustamisteenustele/vahendusmüügile.

KRAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.