Rohkema info nägemiseks:

DR DIP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume hoolikat autopesu, iluhooldust ning uuenduslikke disaini- ja häälestusteenuseid, et parandada sõiduki esteetikat ja jõudlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie sõiduk ei ole lihtsalt transpordivahend, vaid väljendusvahend ja teie isikliku stiili tunnistaja. DR DIP OÜ juures mõistame, et teie auto on hinnaline vara ja väärib suurimat hoolt. Meie missiooniks on pakkuda peensusteni viimistletud autopesu, iluhooldust ning uuenduslikke disaini- ja tuuninguteenuseid, et tõsta sõiduki esteetikat ja sooritusvõimet.

Meie teekond algas kirglikest autodest ja pühendumusest tipptasemele. Usume, et iga auto, olenemata selle klassist või mudelist, on potentsiaalne meistriteos. Seetõttu oleme pühendunud teenustele, mis mitte ainult ei puhasta, vaid kaitsevad ja tõstavad teie sõiduki välimust. Meie põhjalikest välistöödest kuni detailsete sisepuhastusteni tagame, et teie auto iga sopike saab väärilist tähelepanu.

Meie alustaladeks on mõistlikud hinnad, ületamatu kvaliteet ja personaalne lähenemine igale kliendile. Meie spetsialistid on mitte ainult hästi väljaõppinud, vaid toovad lauale ka üle kümne aasta kogemust. Olgu selleks põhjalik väline pesu, peensusteni viimistletud sisepuhastus või näituseks valmis ettevalmistus, meil on oskused kõigega toime tulla.

Kuid me ei piirdu ainult puhastamisega. Meie teenused ulatuvad veetrükist, autodisainist kuni tuuninguni, võimaldades teil oma sõidukit kohandada, et see peegeldaks teie ainulaadset stiili. Meie tipptasemel tehnikate ja toodetega, nagu keraamiline vaha, kaitseme teie auto originaalvärvi kriimustuste, kiipide ja muude defektide eest, tagades, et see püsib sama veatu kui päeval, mil te selle salongist välja sõitsite.

DR DIP OÜ juures ei ole me lihtsalt autode hea väljanägemise loojad - me paneme nad disaini abil särama. Haarake meie loosungi olemusest, 'Sõida stiilselt, sära disainiga!', ja laske meil muuta teie sõiduk teel silmapaistvaks avalduseks.

Avastage erinevust DR DIP OÜ juures - kus teie auto ilu ja sooritusvõime on meie peamine prioriteet. Külastage meid ja kogege autode hoolduse ja disaini tippu.

DR DIP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi R.

Parim teenindus ja aitavad leida igale asjale lahenduse 😇

- Toomas E.

Sain oma 90nda aasta pilli nagu uueks! Soovitan soojalt 🙂

- Koren A.

Professional guys who are passionate about their work. I am very satisfied with the result.

5 põhjust, miks keraamiline vaha hoiab teie auto läiget kauem

Keraamiline vaha on autode hoolduse maailmas tipptasemel toode, mis ühendab traditsioonilise karnaubavaha eelised täiustatud nanotehnoloogiaga. See hübriid loob teie sõiduki värvile kaitsekilbi, pakkudes vastupidavust ja läiget, mis ületab oluliselt tavaliste vahade omi. Erinevalt traditsioonilistest vahadest, mis pakuvad lühiajalist läiget ja minimaalset kaitset, moodustab keraamiline vaha kõvema, vastupidavama kihi, mis seondub värvi molekulaarsel tasemel, pakkudes pikemaajalist läiget ja ülimaid kaitseomadusi. Põhjus 1: Ületamatu vastupidavus Keraamilise vaha vastupidavus on

Dropdown

kõik artiklid

Teie sõiduki muutmine: veetrüki disaini maagia

Veetrüki disain, tuntud ka kui hüdrograafika või veetransfeertrükk, on ainulaadne protsess, mis võimaldab teil rakendada keerulisi mustreid ja kujundusi kolmemõ
ssb.ee
Veetrüki disain, tuntud ka kui hüdrograafika või veetransfeertrükk, on ainulaadne protsess, mis võimaldab teil rakendada keerulisi mustreid ja kujundusi kolmemõõtmelistele pindadele. See uuenduslik tehnika hõlmab vees lahustuva kile kasutamist, mis sisaldab soovitud trükki, mis seejärel kantakse objektile sukeldamisprotsessi kaudu. Alates 1970. aastatest, kui seda kasutati sõjaväevarustusele kamuflaažimustrite kandmiseks, on veetransfeertrükk arenenud populaarseks meetodiks mitmesuguste esemete, sealhulgas autode osade, kohandamiseks. Selle mitmekülgsus ja kvaliteetsed tulemused on teinud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.