Rohkema info nägemiseks:

CHILI THE DOG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 122; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CHILI THE DOG kohta arvamuslugu!"

CHILI THE DOG OÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Chili The Dog OÜ on Bali Boo kaubamärki kasutav ettevõte.

Kuigi 2022. aastast oodati Bali Boo jaoks kasvuaastat, on pikenenud Covid-19 pandeemia ja sellest tulenevad Euroopat aasta jooksul tabanud haigestumislained põhjustanud meie ettevõtte jaoks käibelanguse aasta. Hotellindustööstuse tulemused on olnud -50% võrreldes pandeemiaeelsete käibenumbritega ja see on tähendanud, et paljud meie kliendid ei ole ostnud uusi täiendavaid tooteid (nagu bambuskõrred) ja on pigem keskendunud oma ettevõtete äritegevuse jaoks olulilistesse osadesse.

Kuigi Euroopa plastivastane seadus jõustus 2022 aasta keskel, on tegelikkus see, et me näeme kogu maailmas arusaamade muutumist – huvi korduvkasutatavate toodete vastu väheneb ja suureneb ühekordse kasutusega toodete vastu. See tähendab, et meie tooted, mis on suures osas siiski mõeldud korduvalt kasutatavateks, on saanud vähem tähelepanu võrreldes konkureerivate, paberist või papist odavamate toodetega.

Samuti näeme tohutut vähenemist üldises joogikõrte kasutamises, mis on meie äri nurgakivi.

Majanduse arengud, mida oleme näinud alates pandeemia algusest on kahjustanud meie võimet teha ärilisi jõupingutusi ja selle tulemuseks on kahjumiga lõppenud 2022 majandusaasta.

Bali Boo tavades ja missioonis saavutada ilma ühekordselt kasutatava plastita maailm pole midagi muutunud. Ettevõte jätkab koostööd samade

Bali kohalike tootjatega, kes jätkavad ellujäämist hoolimata ülemaailmsest majanduslangusest, mis neid kõiki mõjutas.

Kõigest hoolimata on Bali Boo tarnevõrk püsinud tugev ja ühtne ning lootused sellele, mida tulevik toob, on endiselt kõrged.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.