Rohkema info nägemiseks:

FINOR GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 369; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINOR GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

FINOR GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Finor Group OÜ asutati 2018. aastal eesmärgiga pakkuda Baltikumi, Skandinaavia ja Poola turul tütarettevõtete kaudu erinevaid IKT ja muude äriteenuste valdkondade teenuseid.

Ettevõttel on hetkeseisuga järgmised tütarettevõtted: tarkvara arendus- ja konsultatsiooniteenuseid pakkuv Finestmedia AS ning selle tütarettevõtted Finestmedia Infra OÜ Eestis ja Finestmedia sp.z.o.o Poolas ning personaliotsingu teenuseid pakkuv ettevõte NordHR sp.z.o.o

Poolas. 2020. aastal asutas ettevõtte uue tütarettevõtte Export.ee OÜ, mille eesmärgiks on pakkuda Eesti ettevõtetele ekspordisuunalisi müügitoetus-teenuseid, mis omakorda on 2022. aastal omandanud vähemus-osaluse Saksa turul müügi-toetusteenuseid pakkuvas Eestis registreeritud ettevõttes Nordtran OÜ.

2022. aastal ettevõttel endal igapäevane otsene majandustegevus puudus, kasumit saadi tütarettevõtetele antud laenude intressidest. Ettevõte kuulub Olsson & Nielsen Nordic OÜ konsolideerimisgruppi.

2023. aastal jätkab ettevõte investeerimist samadel tegevusaladel uute projektide käivitamiseks ning haldab olemasolevat investeerimisportfelli.

Finor Group OÜ juhatus on kaheliikmeline ning juhatuse liikmetele tasusid ega soodustusi makstud ei ole. Ettevõtte töötajate arv on 0.

FINOR GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.