Rohkema info nägemiseks:

TEEDE KAVAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärgiks on luua hästi läbimõeldud lahendusi ning tagada protsessi käigus kõigi osapoolte rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite professionaalset teede projekteerimist, mis põhineb aastatepikkusel kogemusel ja täpsusel, siis Teede Kavand OÜ on teie usaldusväärne partner. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda hästi läbimõeldud lahendusi ja tagada kõigi osapoolte täielik rahulolu.

Teede projekteerimine on keeruline protsess, mis nõuab sügavat arusaamist nii tehnilistest nüanssidest kui ka keskkonnaaspektidest. Teede Kavand OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on keskendunud sellele, et luua mitmekülgseid ja kestvaid teelahendusi.

Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevate teede projekteerimise valdkondadele. Me projekteerime maanteid, mis vastavad kõrgeimatele ohutusstandarditele ja liiklusvoogude nõuetele. Oleme teie partneriks suurtes infrastruktuuriprojektides, aidates neid ellu viia sujuvalt ja tõhusalt.

Tänavate projekteerimisel arvestame nii linna- kui ka maapiirkondade eripäradega. Oleme loonud linnadele ja valdadele arvukalt efektiivseid ja turvalisi tänavalahendusi. Meie loodud parklate kavandid on praktilised, hästi korraldatud ja võimaldavad sujuvat liikumist. Tagame, et parkla vastaks teie klientide ja külastajate vajadustele. Laoplatside projekteerimisel arvestame logistikavajadustega, et tagada kauba käitlemise tõhusus ja ohutus. Meie laoplatside lahendused on kavandatud optimeerima teie ettevõtte toimimist.

Teede Kavand OÜ peab kliendikeskset lähenemist äärmiselt oluliseks. Meie eesmärk on mõista teie vajadusi ja eesmärke ning kavandada teelahendusi, mis vastavad teie ootustele. Meiega töötades saate kindluse, et teie projekt viiakse ellu täpselt nii, nagu te seda soovite.

Kui soovite, et Teede Kavand OÜ aitaks teil leida parima tee-, tänavate-, parklate- või laoplatsiprojekti lahenduse, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme siin selleks, et teie infrastruktuurivajadused saaksid täidetud ja teie projektid oleksid edukad. Teie rahulolu on meie prioriteet, ja me seisame selle eest, et see saavutatakse.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 522 8003

TEEDE KAVAND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marika T.

Teede Kavand OÜ oli minu projektiga töötades äärmiselt professionaalne ja täpne. Nad kuulasid minu vajadusi ja kavandasid tänavad täpselt nii, nagu ma seda ootasin. Suurepärane kogemus!

- Andres K.

Ma ei suuda piisavalt rõhutada, kui rahul ma olen Teede Kavand OÜ teenustega. Nad aitasid meil luua täiesti uue parkla, mis ületas meie ootused. Kindlasti soovitan neid kõigile!

- Liina M.

Teede Kavand OÜ on tõeline ekspertide meeskond, kes suudab lahendada keerukaid teeprobleeme. Nende projekteeritud maanteed on nii ohutud kui ka keskkonnasõbralikud. Suurepärane koostöö!

TEEDE KAVAND OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte nimega Teede Kavand OÜ on Eesti ettevõte, mis loodi 21. veebruaril 2018. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on ehitusgeoloogilised ja geotehnilised uuringud, mida kinnitab EMTAK-i kood 71121, mis viitab ehituslikule insener-tehnilisele projekteerimisele ja nõustamisele. Ettevõtte juhatuses on üks liige, mis näitab, et otsuste tegemine on keskendunud ja strateegiline. Rääkides ettevõtte finantsseisundist, siis 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 125994 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte on suhteliselt uus turul. Lisaks oli ettevõte 2021. aastal kasumis

Dropdown

kõik artiklid

Maanteed, mis juhivad tulevikku

Kaasaegne ühiskond liigub kiiresti edasi ja koos sellega ka muutuvad meie transpordivajadused. Maanteed on endiselt üks olulisemaid transpordiinfrastruktuuri os
ssb.ee
Kaasaegne ühiskond liigub kiiresti edasi ja koos sellega ka muutuvad meie transpordivajadused. Maanteed on endiselt üks olulisemaid transpordiinfrastruktuuri osasid, mis peavad vastama tulevikuvajadustele, tagama ohutu liikluse ja austama keskkonda. Selles artiklis uurime, kuidas Teede Kavand OÜ aitab kujundada maanteid, mis on valmis juhtima meid järgmisele tasemele. Maanteed on nagu veresooned, mis varustavad meie ühiskonda vajaliku elutähtsa energiaga. Need on meie majanduse jaoks kriitilised, võimaldades kaupade ja inimeste liikumist linna ja maa vahel. Samas tuleb tunnistada, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.