Rohkema info nägemiseks:

ZOTLO PAYMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 300; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta ZOTLO PAYMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

ZOTLO PAYMENT OÜ hetkeolukord

Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Zotlo Payment OÜ registreeri Äriregistris 11.10.2018.

Osaühing Zotlo Payment põhitegevusalaks on investeerimistegevus.

Ettevõtte 2022. aastal ettevõtte ei saanud kasumit ega kahjumit (2021 aastal ettevõtte ei saanud kasumit ega kahjumit ). Eelmiste perioodide kahjumi tõttu aruande netovara ei vasta seaduses sätestatud nõudele. Selline olukord oli põhjustatud COVID-19 pandeemia kõrvalmõju.

Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist või vähem kui seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2500 eurot). Neto vara olukorra muutmiseks ettevõtte juhatus kavatseb jätkata investeerimistegevust ning uute äriplaanide elluviimist. Juhul kui mingil põhjusel need plaanid ei paranda olukorda siis on plaanis luua vabatahtliku reservi.

Juhatuse liikmele 2022.a tasu ei makstud. Palgalisi töötajaid ettevõttel ei ole.

ZOTLO PAYMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.