Rohkema info nägemiseks:

FALCONERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teadus- ja arendusteenuseid järgmise põlvkonna kaugseire tehisintellektile ja riistvarale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Falconers OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; oleme kaugseire AI ja riistvara innovatsiooni esirinnas olevad pioneerid. Meie missiooniks on revolutsioneerida andmetöötlust ja mõistmist, muutes toormõõdikud tegevusteks vajalikuks teadmiseks. Keskkonnale ja teie äritegevusele positiivse mõju andmiseks keskendume süsteemi ahela optimeerimisele sensoritest AI algoritmideni ja riistvara arenduseni, püüdes vähendada arvutuslikke energiakoormusi.

Meie ekspertiis hõlmab kõrgresolutsiooniga kaameraid kuni tipptasemel optiliste sensorite ja radariteni. Mõistame autonoomsete seadmete või ISTAR-süsteemide ehitamisega kaasnevaid väljakutseid, mis nõuavad keerukat sensorandmete töötlust, masinõpet ja AI-d. Väljakutsed nagu energiatarbimise piirangud Edge-seadmetes, riistvara piirangud seadme geomeetria/massi jaoks või poelettidelt saadaolevate arvutuskomponentide füüsilised piirangud on meie igapäevane leib.

Meie meeskond on pühendunud R&D teenuste pakkumisele, mis tõhustavad teie toote andmete teisendamist teadmisteks. Uskudes optimeeritud sensori ja andmetöötluse olulisusesse, tagame Edge-süsteemide ja RF-denied keskkondade tajusüsteemide usaldusväärsuse. Nii riistvara kui ka tarkvara ühise R&D teostamisega loome süsteeme, mis on mitte ainult vähem energiatarbivad, vaid ka kõrgeimal tasemel toimivad.

Sündmuspõhisest kuni hüperspektraalse pildistamiseni, meie optilise tajumise edusammud annavad masinatele uudseid sensoreid ja intelligentsust, et tuvastada ja hinnata seda, mis tavaliselt jääks inimsilmale nähtamatuks. Olgu selleks peened liigutused, keerulised mustrid, keskkonda jäetud jäljed, maskeeritud objektid või muu, meie tehnoloogia on loodud kõike seda nägema.

Meie AI ja masinnägemise tööriistakomplekt on häälestatud autonoomseks jälgimiseks, tuvastamiseks ja huvipakkuvate alade või objektide olukorra arengute jälgimiseks. Neid andmeid saab seejärel visualiseerida või vaadelda ajaloolise andmetena või reaalajas, pakkudes teile vajalikke teadmisi just siis, kui neid vajate.

Omaks võtke eetos 'Tajudes tulevikku, optimeerides olevikku!'. Falconers OÜ-ga saate säästa energiat, analüüsides sensori andmeid Edge'is, mis muutub normiks, kui andmemaht suureneb. Liituge meiega Tajudes tulevikku, optimeerides olevikku! ja kogege meie kaugseire AI ja riistvaralahenduste võrdlematut eelist.

Tutvuge meiega lähemalt juba täna!

Vaata rohkem

FALCONERS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek O.

Meie ettevõte tellis teilt tehisintellektil põhineva kaugseire lahenduse ja oleme väga rahul.

- Lauri K.

Teie ettevõtte energiatõhus andmetöötlus on olnud meie äri jaoks tõeline läbimurre. Tänud!

- Mirjam P.

Teie ettevõtte autonoomsete seadmete sensorid ja tehisintellekti algoritmide arendamine on olnud meie jaoks hindamatu.

Ai tulevik kaugseires: mis tuleb järgmiseks?

AI tehnoloogiaid, eriti masinõpet ja süvaõpet, kasutatakse praegu kaugseire andmete analüüsi täpsuse ja efektiivsuse suurendamiseks. Need tehnoloogiad on võimaldanud automatiseerida keerulisi ülesandeid nagu pildiklassifikatsioon, objektituvastus ja muutuste tuvastamine, mis varem olid töömahukad ja altid vigadele. Kaugseire tulevik on lahutamatult seotud AI edusammudega. Kuna kaugseire genereerib tohutul hulgal andmeid, on AI hädavajalik väärtuslike teadmiste kiireks ja täpseks ekstraheerimiseks, mis on kriitiline õigeaegseks otsustamiseks meie kiiresti liikuvas maailmas. AI ja kaugseire

Dropdown

kõik artiklid

Efektiivsuse maksimeerimine: riistvara optimeerimise roll andmetöötluses

Andmetöötluse valdkonnas on efektiivsus ülioluline. Tehnoloogiliselt edumeelsete ettevõtete, lennundus- ja kaitsetöövõtjate, keskkonnaseire agentuuride ning põl
ssb.ee
Andmetöötluse valdkonnas on efektiivsus ülioluline. Tehnoloogiliselt edumeelsete ettevõtete, lennundus- ja kaitsetöövõtjate, keskkonnaseire agentuuride ning põllumajandusettevõtete poolt genereeritud andmete mahtude pideva kasvu tõttu on optimeeritud riistvara vajadus suurem kui kunagi varem. Riistvara optimeerimine on arvutisüsteemi füüsiliste komponentide efektiivsuse ja jõudluse parandamise protsess, et toime tulla selliste nõudlike ülesannetega. Riistvara optimeerimine hõlmab komponentide, nagu protsessorid, mälu, salvestusseadmed ja võrguseadmed, peenhäälestamist või uuendamist, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.