Rohkema info nägemiseks:

AUTOTALENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesist valikut hästi hooldatud ja taskukohaseid autosid, kaubikuid ning haagiseid rentimiseks Tallinnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AUTOTALENT OÜ-sse, kus teie teekond algab võtmepöördest. Alates meie asutamisest 2019. aastal oleme pühendunud erakordsete autorenditeenuste pakkumisele Tallinnas, pakkudes usaldusväärsuse, mugavuse ja taskukohasuse sujuvat kombinatsiooni. Meie missioon on lihtne: Pakume mitmekesist valikut hästi hooldatud ja taskukohaseid autosid, kaubikuid ja haagiseid rentimiseks Tallinnas.

AUTOTALENT OÜ-s mõistame, et vabadusel on palju vorme, kuid pole midagi sellist nagu avatud tee vabadus. Meie loosungiga, Sõida vabaduse poole!, kutsume teid avastama, uurima ja nautima liikumise luksust oma tingimustel. Olgu teil vaja stiilset sedaani ärireisiks, avarat kaubikut perepuhkuseks või tugevat haagist kolimispäevaks, meie laevastik on hoolikalt valitud, et rahuldada teie vajadusi.

Meie valikuprotsess on range, tagades, et iga sõiduk mitte ainult ei vasta, vaid ületab teie ootusi. Alates hetkest, kui sirvite meie valikut kuni hetkeni, mil käivitate mootori, tunnete kvaliteedis erinevust. Meie konkurentsivõimelised hinnad teevad sõiduki valimise lihtsaks, ilma et peaksite kvaliteedis või kogemuses järeleandmisi tegema. Autorent alates vaid 20 EUR/päev, kaubikute rent alates 40 EUR/päev ja haagiste rent alates 15 EUR/päev, oleme hinnastamise struktureerinud nii, et saaksite parima diili linnas.

Meie pühendumus tipptasemele ei lõpe meie sõidukitega. Oleme uhked oma klienditeeninduse üle, tagades, et iga suhtlus on sama sujuv ja nauditav kui sõit ise. Meie meeskond on alati valmis teid aitama inglise, vene ja eesti keeles, tagades, et teie rendikogemus oleks muretu ja teie eelistustele vastav.

Asudes mugavalt aadressil Muuga tee 112, Maardu, oleme teie jaoks olemas varahommikust õhtuni, valmis teid teele aitama, kui te meid vajate. Miks oodata? Haarake liikuvuse vabadusest AUTOTALENT OÜ-ga. Võtke meiega ühendust täna või helistage meile numbril +372 51927810 (Rus) / +372 5693 1444 (Est, Eng), et broneerida oma sõiduk!

UURI LISAKS

AUTOTALENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Autopark on kaasaegne ja mitmekesine, teenindus kiire ja professionaalne.

- Mart

Suurepärane valik haagiseid rendiks. Kvaliteetne tehnika ja sõbralik teenindus.

- Triin

Auto rent oli meeldiv kogemus. Puhas sõiduk, muretu protsess ja sõbralik personal.

AUTOTALENT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autotalent põhitegevusala 2022 aasta oli motorsõidukite hooldus ja remont, EMTAK 45201. 2022 aastal müügitulu moodustas 38 728 euro. OÜ Autotalent majandusaasta on algas 01.jaanuaril 2022 ja lõppes 31.detsembril 2022. Kasumiaruanne koostamisel on kasutatud skeem nr.1. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 5 648 euro. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 1. Erisoodustusi juhatuse liikmele ei osutatud. Juhatuse hinnangul on OÜ Autotalent jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust.

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada kolimisel kaubikut?

Kolimispäev võib olla hirmutav, eriti kui on vaja oma asju ohutult ja tõhusalt transportida. Üks kriitilisemaid otsuseid, mida teete, on õige kaubiku valimine r
ssb.ee
Kolimispäev võib olla hirmutav, eriti kui on vaja oma asju ohutult ja tõhusalt transportida. Üks kriitilisemaid otsuseid, mida teete, on õige kaubiku valimine ruumi maksimeerimiseks ja sujuvaks üleminekuks uude koju või kontorisse. Enne kaubiku valimist on oluline hinnata kolitavate esemete mahtu. See aitab määrata vajaliku kaubiku suurust, et mahutada kõik teie asjad ilma mitmeid reise tegemata. Kaubiku disain võib oluliselt mõjutada laadimise ja mahalaadimise lihtsust. Madal laadimiskõrgus ja libisevad küljeuksed võivad säästa aega ja vähendada füüsilist koormust kolimispäeval. Parimad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.