Rohkema info nägemiseks:

EASY FEEDBACK TOKEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 125; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EASY FEEDBACK TOKEN kohta arvamuslugu!"

EASY FEEDBACK TOKEN OÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

2019. aastal asutati Eestis Easy Feedback Token OÜ, et luua token, mille eesmärk on premeerida ühiskonnale väärtust pakkuvat tagasisidet.

Selleks loodi plokiahela tehnoloogiate abil token EASYF. Protsessi kontrollib Proof of Feedback protokoll. 2022. aasta oli täis erinevaid sündmusi ja väljakutseid. Osaleti mitmetel üritustel ja koolitustel, käsitledes 15. märtsil 2022. aastal jõustunud uue rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse mõjusid ning hoiti end kursis antud valdkonna arengutega. Eesti Web3 Koja (varasema nimega Eesti

Krüptorahaühing) liikmena osaleti ja väljendati oma seisukohti selle institutsiooni korraldatud üritustel.

2022. aasta jooksul toimunud märkimisväärne langus krüptovaluutaturul mõjutas oluliselt EASYF-tokeni müüki. Pärast põhjalikku kaalumist ja läbirääkimisi jõuti järeldusele, et litsentsikohustused on projekti jaoks muutunud liiga koormavaks. Seda otsust ei langetatud kergekäeliselt, kuid see oli vajalik, sest kulud kaalusid kaugelt üles tulude teenimise võimalused. Kuna ettevõte ei ole krüptovaluutavahetus ega finantsteenuste pakkuja, ei olnud sellise tegevuse jätkamine teostatav.

Juunis müüdi viimased EASYF tokenid ja seejärel müüdi EASYF tokeni nutileping Hispaania ettevõttele Easy Feedback S.L. Sellest ajast alates keskenduti tarkvaraarendusele. Lähiaastatel on plaanis taotleda oma põhitegevuse muutmist, kuna EMTAK kood "62011 - programmeerimine" kajastab paremini ettevõtte äritegevust.

Alates 2023. aastast oleme keskendunud tarkvaraarendusele. Peamiselt Web3-ga seotud tarkvarale. Oleme Eesti Web3 Koja (varasema nimega Eesti Krüptorahaühing) liikmena osalenud ja väljendanud oma seisukohti selle institutsiooni korraldatud üritustel. Aitasime korraldada nii rahaliselt kui ka ajaliselt üritust DAO Day, mis toimus 28. märtsil 2023. Erinevate Tubade klubis. Üritusele kogunesid inimesed, kes on huvitatud nii Detsentraliseeritud Autonoomsest Organisatsioonist kui ka üldiselt Web3-st, seega olid esindatud potentsiaalsed huvilised ja äripartnerid meie projekti jaoks.

31.12.2023.a. seisuga Easy Feedback Token OÜ netovara on negatiivne. Ettevõtte plaanib taastada omakapitali järgneval majandusaastal tavalise äritegevuse käigus.

EASY FEEDBACK TOKEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.