Rohkema info nägemiseks:

RPE HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgtasemeliste haldusteenuste pakkumisele, hõlmates laia valikut kinnisvara hooldusega seotud valdkondi alates muruhooldusest ja tänavapuhastusest kuni minilaadurite rendi ning lumekoristuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled unistanud kaunist ja hooldatud aiast ning korras kinnisvarast, kuid puudub aeg ja oskus selle eest hoolitseda? Ära muretse enam! RPE HALDUS on siin, et pakkuda sulle täiuslikke halduslahendusi, mis muudavad Sinu elu mugavamaks ja kinnisvara atraktiivsemaks.

Kaunis muru ei ole pelgalt unistus, vaid see on võimalik tänu RPE HALDUSe professionaalsele muruhooldusele. Me tagame, et Sinu muru on alati ideaalselt niidetud, sest teame, et regulaarne hooldus on selle sära võti. Koristame Sinu ümbruskonna täieliku pühendumusega. Olgu tegemist tänavate, parklate või garaažidega – RPE HALDUS muudab need alad puhtaks ja kutsuvaks. Sinu kinnisvara väärib vaid parimat!

Vajadusel pakume Avant minilaadurite renti, mis teevad erinevate tööde teostamise lihtsaks. Juhtimise kergus, joystick juhtkang ning suurepärane manööverdusvõime muudavad igapäevased tööd efektiivseks ja nauditavaks.

Lehed ei jää meie hoole alla kõdunema! RPE HALDUS pakub professionaalset lehtede koristust, mis mitte ainult ei hoia ära haiguste teket, vaid tagab ka Sinu aia esteetilise ilu. Kevadine muru õhutamine ja väetamine on olulised sammud tugeva muru saavutamiseks. RPE HALDUSe professionaalne meeskond tagab, et Sinu muru on hooajaks valmis säravaks roheliseks vaibaks.

Kui aias tegutsevad mutid, pole muretsemiseks põhjust. RPE HALDUS teostab muttide tõrjet, pakkudes rahu ja korrektsust Sinu rohelisel oaasil. Linnasisestel kinnistutel tagame, et üle 15 cm kõrge rohi saab korralikult niidetud. Seadusest tulenev kohustus on meie jaoks prioriteet, muutes Sinu vara alati korrektselt hoolitsetuks.

Vajadusel pakume puurimisteenuseid, olgu selleks aiaehituse projekt või muud ehituslikud vajadused. RPE HALDUSe professionaalsed seadmed tagavad projekti sujuva kulgemise. Oleme valmis talveks! RPE HALDUS pakub lumekoristust ja libeduse tõrjet, tagades ohutuse nii era- kui äriklientidele. Sinu mugavus on meie eesmärk. Teostame tähispostide, aiapostide ja liiklusmärgi postide paigaldust, tagades selguse ja turvalisuse liikluskeskkonnas.

Olenemata vajadusest, RPE HALDUS on Sinu usaldusväärne partner. Meie professionaalne meeskond tegeleb Sinu kinnisvara eest hoolitsemisega nii suure pühendumuse kui ka oskustega. Võta ühendust ja leiame koos parima lahenduse Sinu vajadustele!

UURI LISAKS

RPE HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenus kõigis aspektides!

- Liina

Nende minilaadurid muutsid ehitustööde läbiviimise märksa lihtsamaks.

- Kristjan

Kiire reageerimine ja lahenduste leidmine teevad RPE HALDUSEst ideaalse partneri.

5 nõuannet efektiivseks lume eemaldamiseks

Kui talv katab meie maastikud lumega, muutub lume eemaldamine kriitiliseks tegevuseks, et hoida väliruumid ohutud ja ligipääsetavad. Olgu sa koduomanik, ärikinnisvara haldur või osa munitsipaalorganisatsioonist, lume eemaldamise parimate praktikate mõistmine võib säästa aega, vaeva ja tagada kõigi ohutuse. Lume õigeaegse eemaldamise tähtsuse mõistmine Lume kiire eemaldamine ei ole ainult mugavuse küsimus; see on ohutuse ja vastutuse küsimus. Kogunenud lumi võib põhjustada ohtlikke olukordi, põhjustades libisemisi ja kukkumisi ning takistades hädaabiteenuste tööd. Õigeaegne lume eemaldamine

Dropdown

kõik artiklid

Regulaarse muruniitmise eelised

Muruhoolitsus on enamat kui lihtsalt kosmeetiline rutiin; see on kinnisvara hooldamise kriitiline komponent, mis mõjutab keskkonda, isiklikku heaolu ja teie kin
ssb.ee
Muruhoolitsus on enamat kui lihtsalt kosmeetiline rutiin; see on kinnisvara hooldamise kriitiline komponent, mis mõjutab keskkonda, isiklikku heaolu ja teie kinnisvara väärtust. Regulaarne muruniitmine on muruhoolitsuse põhiline aspekt, mis toob kaasa arvukalt eeliseid, millest mõned ei pruugi kohe ilmsed olla. Regulaarne muruniitmine hõlmab muru järjepidevat lõikamist kindlale kõrgusele, mis on hädavajalik tervisliku ja esteetiliselt meeldiva muru säilitamiseks. See praktika ei ole ainult teie muru korras hoidmise küsimus, vaid ka tervisliku kasvukeskkonna loomine teie murule. Esteetilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.