Rohkema info nägemiseks:

SEMVICE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 228; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEMVICE GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

SEMVICE GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Semvice Group OÜ on alkomeetrite väljatöötamisega tegelev noor Eesti iduettevõte. Semvice Group OÜ juhtiv toode on nutikas akuta alkomeeter, millega saab lihtsalt ja kiiresti mõõta alkoholi sisaldust organismis. Alkomeeter Alsen — see on mugav, kompaktne ja stiilne nutiseade kontaktivabaks ja korduvaks kasutamiseks ning mis peamine - see ei vaja laadijat. Alkomeeter on testitud moderniseeritud ja arendatud ka apple tarkvarale. Ettevõtte eesmärk on muuta elu turvaliseks ja mugavaks Alseni alkomeetri abil. Ettevõtte tootmine asub meie kodumaal Eestis. See võimaldab Alkomeetri tootmist ja testimist kontrollida, kulutamata aega sagedastele reisidele, mis kiirendab

SEMVICE GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.