Rohkema info nägemiseks:

AIROL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse mootorite remondi-, ümberehitus- ja veesõidukite taastamisteenustega, pakkudes eksklusiivseid lahendusi klientide sõidukite tehnilistele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tehnika maailmas, kus vastupidavus, tõhusus ja usaldusväärsus on võtmesõnadeks, on AIROL OÜ tuntud kui juhtiv mootorite remondi, veesõidukite taastamise ja mootorite ümberehituse ettevõte. Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteedilisele teenindusele, mis tagab teie mootori või veesõiduki optimaalse jõudluse, pikaealisuse ning turvalisuse veesõidu harrastamisel.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavat arusaamist erinevate mootorite ja veesõidukite tüüpidest ning nende tööpõhimõtetest. Nende ekspertteadmised võimaldavad meil pakkuda teile parimat teenust.

Oleme varustatud kaasaegsete seadmetega, mis võimaldavad meil teostada täpseid diagnostikaid, remontida mootoreid ning teostada ümberehitusi vastavalt kõrgeimatele tööstusstandarditele.

AIROL OÜ peamine eesmärk on pakkuda klientidele parimat kvaliteeti ja usaldusväärsust. Meie professionaalsus ja täpsus tagavad, et teie mootorid ja veesõidukid on meie kätes turvalised. Me hindame oma kliente ja nende vajadusi. Oleme alati valmis kuulama teie muresid ja soove ning pakkuma personaalset lähenemist, et tagada teie täielik rahulolu meie teenustega.

Pakume kõrgtasemelist mootorite remonditeenust, hõlmates nii diagnostikat, hooldust kui ka remonti. Tagame, et teie mootorid töötavad optimaalselt. Tegeleme veesõidukite täieliku taastamisega, vahetades välja vananenud osad ja tagades, et teie veesõiduk on taas nagu uus.  Pakume mootorite ümberehituse teenust vastavalt teie vajadustele. Olenemata sellest, kas soovite suurendada jõudu või parandada kütuseefektiivsust, suudame leida parima lahenduse.

AIROL OÜ on teie usaldusväärne partner mootorite remondi, veesõidukite taastamise ja mootorite ümberehituse valdkonnas. Oleme pühendunud pakkuma tipptasemel teenust, mis vastab teie ootustele ja ületab neid.

Ootame teiega koostööd, et aidata teil hoida oma mootorid ja veesõidukid tipptasemel seisukorras. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil leida teile parim lahendus teie tehnikaprobleemidele. AIROL OÜ - Teie mootorite ja veesõidukite eksperdid, keda võite usaldada!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5384 6222

AIROL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko E.

Mõistis minu mootoriprobleemi kiiresti ja lahendas selle professionaalselt.

- Jüri S.

Hind oli mõistlik ja teenus suurepärane.

- Andres K.

Väga rahul oma mootori ümberehitusega. Auto on nüüd tõeline jõumasin!

AIROL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Airol on ettevõte, mille põhitegevusalaks on sõiduautode ja kaubikute remont, hooldus, diagnostika ja elektritööd. See on nende peamine tegevusvaldkond, mida nad on edukalt teostanud lõppenud majandusaastal ja mida on planeeritud jätkata ka järgnevatel aastatel. Ettevõte asub Pärnus, kus nad on tuntud oma kvaliteetse teenuse ja professionaalse lähenemise poolest. Lisaks põhitegevusele on OÜ Airolil oluline kõrvaltegevusala, mis hõlmab mootorsõidukite varuosade ostu-müüki. See tähendab, et nad mitte ainult ei paranda ja hoolda sõidukeid, vaid pakuvad ka vajalikke varuosi. See on oluline osa

Dropdown

kõik artiklid

Millal kaaluda mootori ümberehitust?

Autoentusiastid teavad hästi, et mootor on auto süda ja hingeosa. Kuid mis siis, kui tunnete, et teie sõiduki jõudlus ja kütuseefektiivsus vajavad täiustamist?
ssb.ee
Autoentusiastid teavad hästi, et mootor on auto süda ja hingeosa. Kuid mis siis, kui tunnete, et teie sõiduki jõudlus ja kütuseefektiivsus vajavad täiustamist? Just siin tuleb mängu mootorite ümberehitus – põnev maailm, kus iga osa, igasugune detail ja iga tilk kütust loeb. Selles artiklis sukeldume sügavale mootorite ümberehituse maailma, kus iga pööre, iga muudatus ja iga uuendus viivad teid lähemale täiusliku jõudluse ja kütuseefektiivsuse tasakaalule. Esimene samm mootorite ümberehituse teekonnal on põhjalik diagnostika. Meie spetsialistid analüüsivad teie mootori praegust seisukorda ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.