Rohkema info nägemiseks:

MLCP HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 516; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta MLCP HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MLCP HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

MLCP Haldus OÜ põhitegevusala on kinnisvara haldus, mis hõlmab kinnisvara korrashoidu, puhastusteenindust, ehitus- ja remondiabi, lühi- ja pikaajalist üürihaldust. Ettevõte pakub kõiki teenuseid, et säilitada ja kasvatada kinnisvara väärikas väärtus.

Kinnisvara profesionaalse haldusega hoiame vara korras, mis omakorda võimaldab vara omanikul teenida varaga suuremat tulu. On see siis renditulu või vara väärtuse kasv ajas. Korras kinnisvara on alati hinnatud kõrgemalt, kui korrastamist vajav vara.

Ettevõtte hallatavas portfellis on kinnisvara nii eraomanikelt, kui ka ettevõtetelt. Ettevõte haldab nii äri, kui ka elukondlikku kinnisvara.

Ärikinnisvara alla kuuluvad tootmishooned, äriruumid, bürood, teenindushooned, kinnistud jms. Elukondliku segmenti aga korteriomandid, korterelamud ja eramud.

Lühiajalise rendi korterid on kõik ühtse ’’Apartments24.ee’’ nime alla koondatud. Kõik lühiajalise rendi korterid on leitavad ettevõttele kuuluval kodulehel www.apartments24.ee, AirBnb-s ja Booking.com-s. Lühiajalise rendi korterid on alternatiiv hotellidele. Kõik korterid on täielikult sisustatud lühemaks või pikemaks peatumiseks. Kõikides korterites on täielikult sisustatud funktsionaalne köök koos köögitarvikutega, mis on hea võimalus pikemal või lühemal peatumisel valmistada toitu kohapeal. Külaliskorterid on kõrgelt hinnatud ettevõtete poolt, kes vajavad abi lähetuses olevate tööliste majutamisel. Kõikides täielikult sisustatud korterites on privaatne 24/7 kontaktivaba sisseregistreerimine.

Lühiajalise rendiga anname kinnisvara omanikele võimaluse teenida üüritootlust kuni 20% aastas. Ettevõtte haldusteenus annab kinnisvara omanikule tõelise passiivse sissetuleku. Meie halduses oleva kinnisvara kõikide igapäevaste murede lahendamisega tegeleb meie entusiastlik meeskond.

(cid:127) Vahendusteenus kuni 50% (cid:127) Puuduste likvideerimine / pisiremont / vajalike esemetega varustamine (cid:127) Omanikule raha edastamine kord kuus (cid:127) Kasumiaruande koostamine ja selle esitlemine omanikule (cid:127) Soovituste andmine omanikule milliste investeeringute puhul suureneks korterilt saadav tulu veelgi (cid:127) Tulu laekub teenusepakkujale millest tasaarveldatakse tehtud kulutused ja ülejäänud kantakse omaniku arveldusarvele

Üldine hinnang majandusaastale on positiivne. Plaan järgmiseks majandusaastaks on suurendada kogumüüki 20% võrra korterite lühiajalise rendi osas. Kinnisvara korrashoius plaanime vähendada müüki võrreldes eelmiste perioodidega ning järgnevate aastate eesmärk on suurendada fookust Apartments24.ee brändi kasvatamisele.

2022. aastal haldasime Rakveres üle 1200 broneeringu, mis keskmiselt on 2279 ööd ja ca. 2400 külastajat aasta peale. Kokku müüsime 2022.a majutusteenust ca 104 500 euro eest.

Arvame, et oleme saavutanud Rakvere linnas külaliskorterite sektoris turuliidri positsiooni. Seoes sellega, et tunneme turgu ja oleme valmis pakkuma tulevikus külaliskorterite halduse, airbnb.com ja booking.com platvormidega seotud koolitusi ja konsultatsioone väiksematele tegijatele.

Oleme kaalunud aastal 2023 ka MLCP Haldus OÜ-ga teha investeering kinnisvarasse, osta ettevõttele ka kinnisvara, mida siis remontida, sisustada ja kohandada ning seejärel kas külaliskorterina Apartments24.ee brändi alt välja rentima hakata või kasumi teenimise eesmärgil müüa ning osta järgmine objekt. Suurema objekti puhul oleme planeerinud võtta investeerimislaenu.

Ettevõtte eesmärk on kasvada mõõdukalt kaotamata kontrolli ja kvaliteeti teenuse pakkumisel.

30 .juunil 2023

Marko Levtšenko

Juhataja

MLCP Haldus OÜ

MLCP HALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.