Rohkema info nägemiseks:

TUUKRI KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 227; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TUUKRI KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

TUUKRI KODU OÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tuukri Kodu OÜ on Metro Capital OÜ konsolideerimisgruppi kuuluv kinnisvaraarendusettevõte. Ettevõte omandas 2020. aastal kinnistud aadressil Tuukri 22 ja Tuukri 26, Tallinn, millele on koostamisel detailplaneering 6-korruselise elu- ja ärihoone rajamiseks. Hetkel paikneb Tuukri 26 kinnistul restoranihoone, kus tegutseb rahvusvahelise menüüga restoran NOY. Lisaks restoranihoone väljaüürimisele teenib OÜ Tuukri Kodu üüritulu ka Tuukri 22 kinnistul paikneva autoparkla väljaüürimisest Europark Estonia OÜ-le.

Tallinna kesklinnas, reisisadama ning Tallinna Ülikooli naabruses paiknevad kinnistud omavad oma asukoha tõttu kõrget potentsiaali korterelamu rajamiseks. Ettevõttel on plaanis ise läbi viia vajalik planeerimisprotsess, kortermaja rajamine ning müük tulevastele elanikele.

Tegevuste täpsem ajakava sõltub kohaliku omavalitsuse suutlikkusest planeering kehtestada ja ehituseks vajalikud load väljastada. Loodame detailplaneeringu vastuvõtmist 2023. aastal.

Ettevõtte juhatus on kolmeliikmeline. Aruandeperioodil juhatusele tasu ei makstud. Töötajaid ettevõttes ei ole. Ettevõtte aktiivset tegevust juhib

Metro Capital OÜ sõlmitud projektijuhtimislepingu alusel.

TUUKRI KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.