Rohkema info nägemiseks:

SEITSE SAMMU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevusvaldkonnaks on puit- ja parkettpõrandate paigaldus, remont ning hooldus, ning meie teenuseid pakutakse kogu Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui räägime ilusast ja vastupidavast kodu või äripinna põrandast, pole ükski detail liiga väike. Meie ettevõte on pühendunud just sellele - luua puit- ja parkettpõrandate kunstiteoseid, mis muudavad ruumi tõeliseks aardeks.

Meie meeskond asub kogu Eestis, pakkudes professionaalseid teenuseid alates põrandate paigaldamisest kuni renoveerimise ja hoolduseni. Oleme kirglikud oma töö suhtes ja viime iga projekti ellu täiuslikkuse ja tähelepanelikkusega.

Meie kogemustepagas on täidetud erinevate puit- ja parkettpõrandate tüüpidega, kuid meie eesmärk on alati sama - muuta iga põrand unikaalseks ja vastupidavaks, kajastades klientide maitset ja stiili. Kui soovite oma põrandatele anda uue elu, olete jõudnud õigesse kohta.

Usaldage meid oma põrandate ilu ja vastupidavuse hoolde ning laske meie kätel luua midagi erakordset. Teie põrandate saladused on meie kätes.

Võta ühendust:

+372 5366 9350

SEITSE SAMMU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ene R.

Töö oli kiire, korralik ja tulemus ületas ootusi. Soovitan kindlasti!

- Jaak L.

Meie põrand näeb nüüd välja nagu uus. Aitäh!

- Karin P.

Põrandate hooldusteenus oli kiire ja tõhus.

Kas valida laminaat- või täispuitparkett?

Laminaatparkett ja täispuitparkett on mõlemad populaarsed põrandakattematerjalid, kuid neil on erinevad omadused ja eelised. Enne otsuse tegemist tasub kaaluda mõlema võimaluse eeliseid ja puudusi vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Laminaatparkett on odavam kui täispuitparkett ning seda on lihtsam paigaldada. See on valmistatud pressitud kihtidest, mis on kaetud fotokihiga, mis simuleerib puidu väljanägemist. Laminaatparkett on vastupidav ja kulumiskindel ning seda on lihtne hooldada. Lisaks on laminaatparkett niiskuskindlam kui täispuitparkett, mis muudab selle sobivamaks

Dropdown

kõik artiklid

Puitpõrandate hooldamine: nipid ja sagedasemad vead

Puitpõrandad on ilusad, vastupidavad ja looduslikud. Korraliku hooldusega saate tagada nende pika eluea ja säilitada nende ilu aastaid. Siin on mõned põhilised
ssb.ee
Puitpõrandad on ilusad, vastupidavad ja looduslikud. Korraliku hooldusega saate tagada nende pika eluea ja säilitada nende ilu aastaid. Siin on mõned põhilised nõuanded puitpõrandate hooldamiseks, samuti mõned sagedasemad vead, mida tuleks vältida. Tolmuimeja ja pühkimine: Puitpõrandad koguvad kergesti tolmu ja mustust, seega on vajalik neid regulaarselt puhastada. Kõige parem on kasutada pehmet hari kinnitatud tolmuimejale, et eemaldada mustus ja tolmu võimalikult õrnalt. Kui soovite puhastada niiske lapiga, veenduge, et see oleks niiske, mitte märg, et vältida puidu paisumist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.