Rohkema info nägemiseks:

FORTUNERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme käsitööna valmistatud mööbliesemete ja disaintoodete valmistamise ning müümisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse soojus kohtub disaini kunstiga. FORTUNERA OÜ juures usume, et teie eluruum on teie isikliku loo peegeldus, lõuend, kus iga mööbliese ja dekoratsioon aitab kaasa harmoonilise stiili ja funktsionaalsuse sümfooniale.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Valmistame kvaliteetseid tammelaudu, seinakaunistusi integreeritud valgustusega ja ainulaadseid disaintooteid kodu ja kontori jaoks. Selle juhtpõhimõttega oleme kureerinud kollektsiooni, mis kehastab loodusliku ilu olemust, ühendades selle sujuvalt kaasaegse esteetikaga, et Tuua teie ruumi looduse elegants!

Meie töökoja südamest teie kodu südamesse, iga toode on meie pühendumuse tunnistus tipptasemele. Meie tammelauad ei ole lihtsalt puittooted; need on ajaloo viilud, hoolikalt valitud ja töödeldud, et esile tuua tamme rikkalikud tekstuurid ja robustne iseloom. Need on ideaalseks aluseks igale ruumile, luues kutsuva ja inspireeriva õhkkonna.

Meie seinakaunistused integreeritud valgustusega on enamat kui lihtsalt valgustid; need on valgustavad kunstiteosed, mis muudavad teie seinad valguse ja varju galeriiks. Iga tükk on loodud looma õhkkonda, mis on üheaegselt rahulik ja elav, muutes teie seinad pehme, võluva kumaga elavaks.

Ja neile, kes igapäevas otsivad erakordset, pakuvad meie disaintooted uuenduslikku puudutust argipäevale. Alates stiilsetest küünlahoidjatest, mis tasakaalustavad vormi ja funktsiooni, kuni tipptasemel serveerimislaudadeni, mis muudavad iga söögikorra pidustuseks, on meie tooted loodud rõõmustama ja muljet avaldama.

FORTUNERA OÜ-s oleme enamat kui lihtsalt bränd; oleme käsitööliste ja disainihuviliste kogukond, kes jagavad kirge loodusliku ja käsitsi valmistatu vastu. Kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja leidma täiuslikud esemed, mis täiendavad teie kodu lugu.

Liituge meie teekonnaga ja loome koos ruume, mis räägivad köitvalt sellest, kes te olete. Sest FORTUNERA OÜ-s me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume kogemusi, mis kestavad terve elu.

Küsimuste, eritellimuste või meie eksklusiivse SISUSTUSKLUBI LOODUSLIK KODUga liitumiseks võtke meiega ühendust aadressil info@fortunera.eu või helistage numbril +372 58001727. Teeme teie ruumi stiili ja rahu pelgupaigaks.

Kontakt

FORTUNERA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne mööbel! Aitäh, Fortunera!

- Marko T.

Fortunera tooted on tõeliselt stiilsed ja vastupidavad. Soovitan soojalt!

- Marta R.

Olen äärmiselt rahul oma uue seinakaunistusega. Täpselt see, mida otsisin!

Kuidas tammepuit Teie kodu esteetikat?

Kui soovite tõsta oma kodu esteetikat, siis vähe materjale võivad võistelda tammepuidust mööbli elegantsi, vastupidavuse ja ajatu võluga. Kvaliteetmööbli maailmas on tammepuit kindel valik, pakkudes ainulaadset ilu ja praktilisust, mis muudab iga ruumi soojaks ja kutsuvaks pelgupaigaks. Tammepuit on olnud sajandeid mööblitootmise eelistatud materjal, hinnatud oma robustsuse ja ajaproovile vastupidavuse poolest. Selle klassikaline välimus sobib kokku erinevate dekoreerimisstiilidega, alates maalähedasest kuni kaasaegseni, muutes selle mitmekülgseks valikuks koduomanikele. Keskkonnateadlikele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida seinakaunistustele sobivad valgustid arvestades stiili?

Valgustus pole lihtsalt kodukujunduse funktsionaalne element; see on transformeeriv tööriist, mis võib muuta iga ruumi meeleolu, taju ja esteetilist atraktiivsu
ssb.ee
Valgustus pole lihtsalt kodukujunduse funktsionaalne element; see on transformeeriv tööriist, mis võib muuta iga ruumi meeleolu, taju ja esteetilist atraktiivsust. Õige valgustus võib tõsta seinakaunistused lihtsalt seinal olevatest objektidest ruumi loo köitvateks elementideks. Valguse integreerimine seinakaunistustega hõlmab rohkemat kui lihtsalt lambi paigutamist maali lähedale. See on harmoonilise tasakaalu loomine, kus valgus rõhutab tekstuure, värve ja vorme, aidates kaasa ühtsele ja kutsuvale atmosfäärile. Valgustuse tüübid seinakaunistuste esiletõstmiseks Üldvalgustus tagab ruumi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.