Rohkema info nägemiseks:

FUNDVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1307; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FUNDVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

FUNDVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Fundvest OÜ on asutatud 25.02.2020 peamise eesmärgiga hakata tulevikus pakkuma finantsteenuseid. Litsentseeritud tütarfirma Fundvest UAB (100% Fundvest OÜ omanduses) on asutatud 11.12.2020 ning omab alates 2022. aasta jaanuarist investeerimisühingu litsentsi Leedu keskpangalt. Investeerimisühing omab õigust pakkuda järgnevaid investeerimisteenuseid ja tegevusi: (cid:127) Ühe või mitme finantsinstrumendiga seotud korralduse vastuvõtmine ja edastamine.

Investeerimisühing omab õigust pakkuda järgnevaid investeerimisega seotud tugiteenuseid: (cid:127) Finantsinstrumentide hoidmine ja haldamine klientide nimel, sealhulgas säilitamine ja seotud teenused, nt raha/tagatise haldamine; (cid:127) Valuutateenused, kui need on seotud investeerimisteenuste osutamisega.

Tütarettevõte lansseeris 2022. aastal jaeinvestoritele mõeldud investeerimisplatvormi mille toetamisega on seotud ka emaettevõte poolt tehtud investeeringud. Investeerimisplatvorm on võetud klientide poolt vastu väga positiivselt.

Tegevuskeskkond

Tegevuskeskkond 2022. Aastal oli fintech ettevõttetele äärmiselt keeruline. Lisaks 24. veebruaril alanud Venemaa laiapinnalisele sissetungile ning okupatsioonile mõjutas sektorit ülimalt agressiivne intressitõus. Nii föderaalreservi kui ka Euroopa Keskpanga poolne 180 kraadine retoorika ning narratiivi muutus mõjutas tugevalt kõigi ettevõttete (eelkõige kasvuettevõtete) valuatsioone ning seeläbi ka kapitalile juurdepääsu.

Fundvesti tegevjuht kommenteeris ka olukorda meedia vahendusel eelmise aasta novembris: „Peamine mõjutegur järgnevat aastat silmas pidades on Euroopa keskpanga rahanduspoliitika. Kui lähikuudel jätkub inflatsiooni alanemine, on paljudel analüütikutel õigus ja majanduse jahtumine jääb lühiajaliseks. Samas kui rahanduspoliitika karmistamine jätkub aasta lõpuni, muutub kapitali juurdepääs iga kuu oluliselt keerulisemaks nii äri- kui ka idusektorile üldisemalt. Selge on see, et senikaua kuni intressid praegusele sarnases tempos tõusevad, siis midagi ei parane.“ Juhatuse hinnangul on antud kommentaar endiselt tegevuskeskkonda kirjeldav.

Majandusaasta 2022

Enamus kulusid on seotud tütarettevõttele teenuse pakkumisega investeerimisplatvormi litsentseerimiseks mis tehti avalikuks klientidele 2022.

Aasta detsembris. Kahjumi suurust nii varajases faasis jaeklientidele suunatud ettevõtte puhul peab juhatus normaalseks ning kahjumi suurus on selgelt alla esialgsete hinnangute ning prognooside. Investeerimisühingu litsentseerimisega seotud kulud ning sarnase platvormi lansseerimine eeldab tavaliselt miljonitesse ulatuvaid kulusid.

Ettevõtet on finantseerinud läbi aegade asutajad ning erinevad äriinglid. Arvestades ettevõtte tulevikuambitsioone ja nägemust tegeleb juhatus aktiivselt riskikapitali kaasamisega era- ja riskikapitalifondidelt. 2023. Aastal on plaanis kaasata raha, et finantseerida laienemist ning toetada tütarettevõtte arengut.

Tulevik 2023

Ettevõtte jätkab tütarettevõtte toetamist ning teenuse osutamist, et pakkuda võimalikult kuluefektiivset lahendust jaeinvestorile.

Tootearenduskavas (Product roadmap) ideedest puudu ei tule, tütarettevõte planeerib lansseerimist kokku 9 uuel turul 2023. aastal.

FUNDVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.