Rohkema info nägemiseks:

AVRORA KIVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hauakivide ja -piirdeaiade valmistamine ning paigalduse teenused Eestis. Kasutame naturaalset graniitkivi, mis on pärit Kareelia, Ukraina, Rootsi, Soome ning India kaevandustest

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

AvroraKivi on teie usaldusväärne partner hauakivide ja -piirdeaiate maailmas Eestis. Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete hauakivide valmistamisele ja paigaldamisele ning meie eesmärk on aidata teil luua hauakoha, mis väljendab austust ja mälestust teie lähedastele. Selles artiklis uurime lähemalt, miks graniit on meie eelistatud materjal ning milliseid teenuseid me pakume.

Üks populaarseimaid hauakivide materjale on graniit, ja seda hea põhjusega. Graniit on looduslik materjal, mis on uskumatult vastupidav igasugustele ilmastikuoludele, sademetele ja mehaanilisele mõjule. See säilitab oma sära ja välimuse aastate jooksul, mistõttu on see ideaalne valik hauakohtade kujundamiseks ja korrastamiseks. AvroraKivi OÜ kasutab ainult parimat naturaalset graniitkivi, mis pärineb erinevatest maailma kaevandustest, tagades seeläbi kõrgekvaliteedilised lõpptooted.

Meie kogenud konsultandid on valmis teiega koostööd tegema, et kujundada hauakoht vastavalt teie soovidele ja ettekujutusele. Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda vastupidavaid ja kaunilt kujundatud hauakive, vaid ka aidata teil väljendada oma austust ja armastust oma lähedaste vastu. Iga hauakivi, mille me loome, on unikaalne ja kohandatud vastavalt teie soovidele.

AvroraKivi pakub mitmeid teenuseid, mis muudavad hauakivide ja -piirdeaiate hankimise lihtsaks ja mugavaks:

  • Garantii: Meie poolt pakutavatele toodetele kehtib garantii, mis annab teile kindluse nende vastupidavuse osas.

  • Paindlikud hinnad: Arvestame teie eelarvet ja vajadusi, pakkudes konkurentsivõimelisi hindu.

  • Järelmaksu võimalus: Pakume järelmaksu võimalust, et muuta hauakivi soetamine veelgi ligipääsetavamaks.

AvroraKivi on teie partner, kes aitab teil luua unikaalseid ja vastupidavaid hauakive ning -piirdeaiad, mis väljendavad teie austust ja armastust lähedaste vastu. Graniit, meie eelistatud materjal, tagab nende kestvuse aastateks. Meie kogenud meeskond on valmis teie visiooni teostama ning meie teenused on suunatud teie mugavusele ja eelarvele.

Võtke meiega ühendust ja usaldage meid oma hauakoha kujundamisel - oleme siin, et teid aidata ja tagada, et teie mälestus jääb kestma.

kontakt

AVRORA KIVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnu V.

Meil oli väga hea meel, et leidsime nii kvaliteetse ja professionaalse meeskonna, kes aitas meil oma hauakivi ja -piirdeaiade ehitamisel. Kõik töötajad olid väga sõbralikud ja abivalmid.

- Kristel A.

Me ei osanud alguses midagi, kuid meie konsultand aitas meil oma eesmärkide saavutamiseks. Teenuse kvaliteet oli väga hea, töö valmis kiiresti ja täpselt meie soovitud tulemuseni.

- Kersti P.

Väga professionaalne ja kiire teenus. Meil oli väga hea meel, et leidsime sellise usaldusväärse ja aus firma, kes oli alati valmis meid abistama ja nõu andma.

Hauakivide valmistamine ja paigaldamine - kuidas tagada kvaliteetne mälestusmärk

Hauakivi valmistamine ja paigaldamine on oluline osa lähedase mälestuse jäädvustamisel ning nõuab professionaalset lähenemist. Meie sisuturundusartikkel annab nõu, kuidas tagada kvaliteetne hauakivi ning tutvustab meie ettevõtte võimalusi ja kogemusi hauakivide valmistamisel ja paigaldamisel. Artiklis rõhutame, kui oluline on valida sobiv materjal vastavalt kalmistu nõuetele ning kuidas meie ettevõtte kogenud spetsialistid saavad aidata luua sobiva lahenduse. Tutvustame ka erinevaid disainivõimalusi ning räägime, kuidas tagada hauakivi püsivus ja vastupidavus. Meie eesmärk on aidata Teil

Dropdown

kõik artiklid

Surnuaiad ja kalmistud - paigad, mis vajavad erilist hoolt ja tähelepanu

Surnuaiad ja kalmistud on paigad, kus me austame ja mälestame oma lähedasi. Need on olulised kogukonna ja kultuuri osad, mis nõuavad erilist hoolt ja tähelepanu
ssb.ee
Surnuaiad ja kalmistud on paigad, kus me austame ja mälestame oma lähedasi. Need on olulised kogukonna ja kultuuri osad, mis nõuavad erilist hoolt ja tähelepanu. Meie sisuturundusartikkel räägib sellest, kuidas säilitada ja korrastada surnuaedu ning kalmistuid ning tutvustab meie ettevõtte võimalusi ja kogemusi selles valdkonnas. Artiklis räägime, kuidas tagada surnuaia puhtus ja korrasolek, kuidas hoida kalmistuturismi ning kuidas korrastada vanu ja kulunud hauakive. Tutvustame ka erinevaid teenuseid, mida pakume, sealhulgas haljastustöid, hauakivide restaureerimist, hooldustöid ja muud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.