Rohkema info nägemiseks:

ERITI METSAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 887; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ERITI METSAS OÜ kohta arvamuslugu!"

ERITI METSAS OÜ hetkeolukord

Juba 887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 alguses võtsime vastu otsuse sulgeda RoheValiku füüsiline pood Tallinnas ning mitte enam jätkata vegan-toidupoe nišis. Otsus sai vastu võetud raske südamega ent turuolukord, kulude kasv ning suurte kettide veganlettide laienemine ei võimaldanud enam samas nišis jätkusuutlikult jätkata.

Selle asemel muutsime 2022 alguses poe suunda ning RoheValikust sai Legefit - toidulisandite ning spordikaupade e-pood. Taoline lüke võimaldas ärikulusid märkimisväärselt kokku hoida ning samas siiski pakkuda väga laia vegankaupade valikut.

Kahjuks läksime alt veebilehe arendaja valikul ning väga kallis kodulehekülg, mis pidi valmima juba aprillis, läks laivi alles oktoobris ning ka aasta lõpus ei toiminud nii nagu ette nähtud. Kodulehe arendusfirma muudkui viivitas oma töös ja suhtluses ning lubas kodulehele laivi väga märkimisväärseid apsakaid, mille tulemusena aegus kümnete tuhandete väärtuses tooteid, mis pidime lihtsalt ära viskama.

2022 lõpus konfliktid arendusfirmaga veel jätkusid ning konsulteerisime ka juristiga, et enda väljavaated selgeks saada. Paraku tundub, et õigusabi osutuks liiga kalliks ning pigem jõudsime kokkuleppele, et võtame vastu siiani vigase veebilehe viimast osamakset tasumata. See tähendab aga, et raiskuläinud tooteid ning saamata jäänud tulu keegi meile ei kompenseeri.

Positiivse poole pealt said meie kaks 2021. septembris ostetud korterit Tartus sisustatud ning lühiajaline renditeenus sai käivitatud.

ERITI METSAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.