Rohkema info nägemiseks:

SHORE LINK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1685; jälgijaid - 3. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta SHORE LINK OÜ kohta arvamuslugu!"

SHORE LINK OÜ hetkeolukord

Juba 1685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldiseloomustus

Shore Link OÜ asutati 15.06.2020 aastal. Shore Link OÜ tegevusalaks on kaldaelektri- ja laadimisseadmete projekteerimine, tootmine, paigaldus, müük laevandus sektorile ja sadamatele üle maailma.

Shore Link OÜ loob lahendusi puhta ja turvalise keskkonna hoidmiseks läbi merendussektori emissioonide vähendamise ja dekarboniseerimise. Meie kaldaelektri jaoturseadmed on kompaktsed, lihtsalt käsitletavad, efektiivsed, võimalikult automatiseeritud ja kiirelt ühendatavad laevaga.

Majanduskeskonna ülevaade

Majandusolud muutusid 2022. aasta jooksul kiiresti halvemuse suunas kogu Euroopa Liidus.

Majanduse kiire pandeemiast taastumine koos globaalsete tarnehäirete ja energiakriisiga põhjustasid möödunud aastal väga kiire inflatsiooni kasvu. Tarbijahindade tõus kiirenes Eestis 19,4%ni ning euroalal 8,4%ni. Ühtlasi oli Balti riikides hinnatõus euroala kiireim. Eesti majandus pidas keerulistele oludele siiski suhteliselt hästi vastu – hõive püsis ning palgakasv kiirenes, samas kui ettevõtted tervikuna suutsid kallinenud sisendhinnad väljamüügihindadesse üle kanda ja sedakaudu säilitada kasumlikkust. Väga kiire inflatsiooni periood on tänaseks läbi saanud. Viimase kuue kuuga on tarbijahinnad tõusnud tagasihoidlikud. Kosuv kindlustunne Euroopa Liidus annab lootust, et 2023. aasta teises pooles pöördub kasvule Eesti eksport.

Majandusnäitajad

Shore Link OÜ teenis 2022. aastal müügitulu 2 258 778 eurot (2021: 552 198 eurot) ning ettevõtte puhaskahjumiks kujunes 416 877 eurot (2021: kahjum 99 261 eurot). Seisuga 31.12.2022 oli ettevõtte bilansimaht 1 031 563 eurot (31.12.2021: 208 524 eurot).

2022. aasta käive kujunes ootuspäraseks ning koostöös partnerettevõtte arendusmeeskonnaga koostati kaldaelektriseadmeid Norra, Rootsi ja Soome sadamatele. Suurimaks väljakutseks oli organisatsiooni ja toodete paralleelne arendamine piiratud ressursiga kiire toorme hinnatõusu ja palgakasvu tingimustes.

2023. aastaks prognoosime olulist käibe kasvu ja aasta lõpetamist positiivse tulemusega. 2023.

aasta tegevused on suunatud ISO sertifitseerimisele, tõhusamale ressursside kasutamisele ja digitaliseerimisele.

Toodete projekteerimisel ja koostamisel on Shore Link OÜ võtnud keskkonnahoidliku suuna.

Kaldaelektri jaoturseadmed on suunatud ressursisäästlikkusele ja keskkonnahoidu sh puhtam ja tervislikum elukeskkond. Kaldaelektriseadmed peavad võimaldama kiiret ja mugavat laeva

SHORE LINK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.