Rohkema info nägemiseks:

SANDERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on ajalooliste palkhoonete, katuste ja fassaaditööde peensusteni viidud taastamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga ajaloolise hoone südames on lugu, pärand, mis on ajaproovile vastu pidanud. SANDERS OÜ ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme nende lugude hoidjad. Meie missiooniks on vanale uus elu sisse puhuda, taastada ajalooliste palkmajade, katuste ja fassaadide ilu ja terviklikkus, tagades, et need seisaksid uhkelt põlvest põlve.

Sügava austusega traditsioonilise käsitöö vastu on meie ekspertide meeskond spetsialiseerunud vanade palkmajade renoveerimisele, säilitades autentsuse ja võlu, mis teeb need hooned nii ainulaadseks. Me mõistame, et katus ei ole lihtsalt varjualune, vaid kroon, mis kaitseb ja määratleb kodu iseloomu. Meie katuselahendused sulanduvad sujuvalt algse arhitektuuriga, kasutades materjale ja tehnikaid, mis austavad minevikku, samal ajal tulevikku omaks võttes.

Meie töö fassaadidega on rohkem kui lihtsalt pealiskaudne. Taastame hoolikalt teie hoone välisilme, et peegeldada selle ajaloolist tähtsust ja esteetilist väärtust, tagades samal ajal, et see vastab kaasaegsetele vastupidavuse ja energiatõhususe standarditele. Üldisest ehitustööst spetsialiseeritud restaureerimisprojektideni oleme pühendunud suurepärasusele igas haamrilöögis ja pintslitõmbes.

Meie loosungit 'Taastame minevikku, ehitame tulevikku!' omaks võttes kutsume teid ühinema selle muutuste teekonnaga. Laseme teie visioonil saada reaalsuseks, tagades, et ruumid, mida täna taaselustame, saavad homseks pärandipaikadeks. Usaldage oma ajaloojupi kaitsmist SANDERS OÜ-le.

Avastage meie töö kestvat ilu. Uurige meie portfooliot ja näete ise, kuidas me ühendame traditsiooni innovatsiooniga, et luua ajatuid meistriteoseid. Konsultatsiooni saamiseks või meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust. Koos jätkakem teie ajaloolise kinnisvara lugu, luues tuleviku, mis on sama rikas ja kestev kui selle minevik.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

SANDERS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Olen olnud väga rahul Sanders OÜ remondi- ja renoveerimistöödega. Nad on suurepärased ja abivalmid. Tööde kvaliteet on alati väga hea.

- Jüri A.

Sanders OÜ on minu eramu renoveerimise töödega üle ootuste head. Suurepärane töö ja professionaalne suhtumine. Soovitan neid kindlasti teistele.

- Mari K.

Tänan Sanders OÜ meie katuse ümberkujundamise eest. Nad on tõelised professionaalid ja loovad kunstiteoseid. Soovitan!

SANDERS OÜ tegevusaruanne 2022

Sanders OÜ alustas oma tegevust juunis aastal 2020. Ettevõtte tegevusalaks on ehitus. Ettevõtte eesmärgiks on teostada kvaliteetset ning täpset tööd tagades sellega klientide rahulolu. 2022 aastal pakkusime ehitusteenuseid üle kogu Eesti. Võrreldes 2021 aastaga suutsime 2022 aastal kasvatada kliendibaasi ja suurendada käivet. Sanders OÜ 2022 aasta müügitulu oli 130 937€. 2023 aastal on ettevõttel jätkuvalt plaanis jätkata ehitusvaldkonnas, suurendada käivet ning kliendibaasi. 2022 aastal on ettevõtte tegevus olnud kahjumlik mida plaanitakse katta järgneval aastal tekkiva kasumiga.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet oma palkmaja hooldamiseks

Palkmajad on ajatud aarded, mis kehastavad traditsioonilise käsitöö ja loodusliku ilu olemust. Siiski vajavad need unikaalsed struktuurid erilist hoolt, et säil
ssb.ee
Palkmajad on ajatud aarded, mis kehastavad traditsioonilise käsitöö ja loodusliku ilu olemust. Siiski vajavad need unikaalsed struktuurid erilist hoolt, et säilitada nende terviklikkus ja esteetiline veetlus. Selles postituses uurime viit olulist nõuannet oma palkmaja hooldamiseks, tagades, et see peab vastu ajaproovile. Palkmajade ainulaadsete vajaduste mõistmine Rutiinsete ülevaatuste tegemine on oluline potentsiaalsete probleemide varajaseks avastamiseks. Otsige märke mädanikust, putukakahjustustest ja struktuurimuutustest. Regulaarsed kontrollid võimaldavad õigeaegselt sekkuda, hoides

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.