Rohkema info nägemiseks:

4PAKK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie e-pood pakub kvaliteetseid ja turvalisi magamistarbeid beebide ja väikelaste jaoks. Meie tootevalikus on magamiskotid, voodilinad, uneabilised, turvahälli tekid ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas mäletate neid öid, kui beebi unenägude maailma sisselaskmine tundus olevat väikestest sammudest ületamatult pikk maraton? Tuduriided peale, kõht mõnusalt täis, ja siis tekk mõnusalt sätitud. Silm vajub kinni, rahu tundub käes olevat, kuid poole tunni pärast on majas jälle nuttu ja uni on kadunud. Tekk on beebi külje alt vajunud, ja nii see muster kordub korduvalt öö läbi.

Kuid siis tuli meie ellu üks imeline abivahend, mis muutis kõik. See oli beebi magamiskott, mis sai meie päästerõngaks ja meie igapäevaseks kaaslaseks. Tudukotti pugemine sai oodatud osaks unerutiinist, kohe pärast raamatu uudistamist ja õrnade pai tegemist. Enam ei pidanud emme iga poole tunni järel tekki sättimas ja last rahustamas käima.

Muidugi, beebi magamiskott ei ole imevahend iseseisvalt, kuid see on üks väike, kuid oluline tükk pusles, mis aitab tagada, et lapsel oleks soe ja mugav, ilma et teda ohustaks külm. Siiski on mõned olulised tingimused, mida peab täitma, et tagada hea uni vastavalt lapse individuaalsele omapärale - nagu pime tuba, sobiv valge müra või vaikus, täis kõht, eakohane päevakava ja piisavalt emme-issi lähedust päeva jooksul.

Magamiskoti kasutamise käigus ilmnes veelgi eeliseid. Beebil ei ole nii lihtne öösel end püsti ajada, nii et vanemad saavad rahulikumalt magada. Kaisus tududes on emmet raskem jalaga togida, mis tähendab, et kõik saavad parema ööune. Ja kui mähkme lekkimine peaks juhtuma, siis tihti piisab vaid magamiskoti pesumasinasse viskamisest, ilma et peaksite keset ööd kogu voodipesu vahetama hakkama. Ning kodust eemal olles annab magamiskott lapsele turvalise ja tuttava keskkonna, mis aitab neil ka ära tunda, et kõik on hästi.

Tudukott on meie peres leidnud väga olulise koha, kuid selle õige magamiskoti leidmine ja tellimine osutus üllatavalt keeruliseks. Eesti e-poodides ringi vaadates ei leidnud me sobivat valikut. Kuid me ei olnud ainukesed, kes sellega silmitsi seisid. Läbi pika uurimise ja otsimise selgus, et suurim valik ilusaid, praktilisi ja beebi õrnale nahale sõbralikke magamiskotte asub e-poodides, kus tellimine võib osutuda tülikaks, aeganõudvaks ja tolliprotseduurid võivad tekitada peavalu.

Nii jõudsimegi unistuseni luua kodumaine veebipood, kust saaks kvaliteetseid magamiskotte muretult tellida. Meie eesmärk on muuta beebide ja nende vanemate elu lihtsamaks ning pakkuda mugavat ja kiiret ostukogemust. Ja nii sündiski Tudupood!

Tudupood on loodud armastusega ja sooviga jagada seda mugavust teiste Eesti peredega. Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteetseid magamiskotte, et tagada rahulikumad ööd ja paremad uned nii beebidele kui ka nende vanematele. Kõik beebid on väärt head und, ja meie tahame olla selle unistuse täitmisel abiks.

Kui ka sina soovid mugavust, kvaliteeti ja muretut und oma beebile, siis oled jõudnud õigesse kohta. Tutvu meie tootevalikuga ja võta meiega ühendust, kui sul on küsimusi või vajad abi. Meie eesmärk on teha teie elu lihtsamaks ja tuua rõõmu iga väikelapsevanema südamesse. Tere tulemast Tudupoodi, kus beebide hea uni on meie prioriteet number üks!

Külasta meie veebipoodi ning leia ka enda lapsele sobib toode!

e-pood

4PAKK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Helena K.

Pimendajad aitavad meie beebil paremini magada. Suurepärane valik ja kvaliteet.

- Saara A.

Madratsikaitsmed on suurepärane investeering, et hoida voodi puhtana.

- Hanna P.

Tudupood pakub parimaid magamiskotte ja mähkimiskotte! Suurepärane kvaliteet ja mugavus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milleks on vajalik imetamispadi?

Imetamine on üks kõige intiimsemaid ja erilisemaid hetki ema ja lapse vahel. Selleks, et see kogemus oleks võimalikult mugav ja lõõgastav nii emale kui ka lapsele, on üheks hädavajalikuks abivahendiks imetamispadi. See lihtne, kuid imetamise ajal hindamatuks osutuv padi on mõeldud selleks, et toetada nii ema kui ka last, aidates luua lõõgastunud ja mugava keskkonna imetamiseks. Imetamispadi on tavaliselt C-kujuline padi, mis on mõeldud selleks, et pakkuda toetust lapse ja ema kehadele imetamise ajal. See on tavaliselt täidetud pehme ja vastupidava materjaliga nagu vatiin või mikrohelmed, mis

Dropdown

kõik artiklid

Helinaut - valge müra masin

Kas olete kunagi märganud, kuidas vaikusest võib saada kõige suurem müra? Pidevad taustahelid, nagu naabrite vestlused, liiklus või naaberriigi televiisor, võiv
ssb.ee
Kas olete kunagi märganud, kuidas vaikusest võib saada kõige suurem müra? Pidevad taustahelid, nagu naabrite vestlused, liiklus või naaberriigi televiisor, võivad häirida teie rahu ja keskendumist. Siin tuleb appi helinaut, mida tuntakse ka kui \"valge müra masinat\". See nutikas seade mitte ainult ei loo meeldivat heli, vaid aitab ka parandada teie une kvaliteeti, keskendumisvõimet ja üldist heaolu. Helinaut on elektrooniline seade, mis toodab pidevat heli taustamüra, mida nimetatakse \"valgeks müraks\". Valge müra koosneb erinevatest helifrekventsidest, mis on võrdselt esindatud, sarnanedes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.