Rohkema info nägemiseks:

2S SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kõik ühest kohast!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

2S SOLUTIONS OÜ on dünaamiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate ürituste ja messide korraldamisele. Meie meeskond on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, olles alati valmis vastama klientide erinevatele vajadustele ja soovidele. Meie kogemus ja professionaalsus tagavad, et iga projekt, olgu see suur või väike, viiakse läbi sujuvalt ja tõhusalt.

Meie põhitegevus hõlmab laia valikut teenuseid, alates tehnilisest produktsioonist kuni erinevate ürituste korraldamiseni. Oleme tuntud oma innovaatiliste lahenduste poolest, mis aitavad meie klientidel luua meeldejäävaid ja mõjusaid sündmusi. Meie eesmärk on pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid, mis ületavad klientide ootusi.

Kui otsite partnerit, kes aitaks teil luua unustamatuid hetki ja sündmusi, siis 2S SOLUTIONS OÜ on teie jaoks õige valik. Meie kirg on aidata teil luua erakordseid kogemusi, mis jäävad meelde nii teile kui ka teie külalistele. Meie kogemus ja pühendumus tagavad, et teie üritus on edukas ja meeldejääv.

Kui otsite kogemustega ürituste korraldajat, siis meie aitame!

sander.syld@gmail.com




2S SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kris T.M.

Nad tegid meie messiürituste jaoks väga täpset tehnilist produktsioon.

- Merili M.

Suurepärane ja kiire reageerimine ning kvaliteetne teenus! Suur tänu!

- Tõnu T.

2S SOLUTIONS OÜ on teinud meie messiüritustest tõelise eduloo! Kõik tööd tehti professionaalselt ja kvaliteetselt. Me oleme väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

2S SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

2S Solutions OÜ on ettevõte, mis asutati 18. septembril 2020. aastal ning on spetsialiseerunud üritusturunduse valdkonnas tehnilise produktsiooni pakkumisele. Meie eesmärk on pakkuda tuge ja toetust selle valdkonna suurematele tegijatele, samal ajal kui me püüame aidata ka väiksemaid turge, kes võivad vajada meie ekspertiisi ja abi. Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis aitab meie klientidel saavutada oma eesmärke ja eesmärke. Meie meeskond on koosnenud kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja püüavad alati pakkuda parimat võimalikku teenust.

Dropdown

kõik artiklid

Miks ei tohiks ürituse helitehnika pealt kokku hoida?

Ürituse helitehnika on väga oluline tegur, mis mõjutab ürituse kogemust ja selle kvaliteeti. Seetõttu ei tohiks helitehnika pealt kokku hoida, kuna see võib täh
ssb.ee
Ürituse helitehnika on väga oluline tegur, mis mõjutab ürituse kogemust ja selle kvaliteeti. Seetõttu ei tohiks helitehnika pealt kokku hoida, kuna see võib tähendada kogu ürituse kogemuse halvenemist ja kahjustada ürituse mainet. Siin on mõned põhjused, miks ei tohiks helitehnika pealt kokku hoida: Helitehnika mõjutab ürituse atmosfääri: Helitehnika mängib olulist rolli ürituse atmosfääri loomisel. Halb helikvaliteet võib häirida publiku tähelepanu ning muuta esinejate muusika või kõned raskesti mõistetavaks. Samuti võib ebapiisav helivõimsus muuta esinejad raskesti kuuldavaks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.