Rohkema info nägemiseks:

MARMERK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid elektritöid, kombineerides neid erinevate lisateenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega me tegeleme?

Meie ettevõtte meeskond on pühendunud professionaalsete elektritööde pakkumisele, integreerides neid oskuslikult mitmesuguste kvaliteetsete lisateenustega. Meie eesmärk on luua terviklikke lahendusi.

Elektriinstallatsioon on sageli kodu või ärihoone närvisüsteem. Korrektne paigaldus ja hooldus tagavad, et kõik seadmed ja süsteemid töötavad tõrgeteta. Just siin tuleb mängu MARMERK OÜ ekspertiis. Nende spetsialistid tagavad, et elektriinstallatsioon oleks paigaldatud ohutult ja vastavalt kõikidele nõuetele.

Kuid mitte ainult elektriinstallatsioon ei ole nende pädevuses. Seadmete paigaldus on samuti oluline osa nende pakutavast teenusest. Olgu tegemist kodumasinate, ärisüsteemide või spetsialiseeritud seadmetega - MARMERK OÜ tagab selle, et kõik paigaldatakse korrektselt ja töötab laitmatult.

Muidugi, elektritööd ei piirdu ainult paigaldamisega. Hooldus, remont, uuendused - kõik need kuuluvad MARMERK OÜ teenuste hulka. Nende kogenud spetsialistid on valmis tegelema kõige keerukamate projektidega, tagades samal ajal töö kvaliteedi ja ohutuse.

Lisateenused ja nõrkvoolutööd on veel kaks valdkonda, milles MARMERK OÜ silma paistab. Olgu tegemist turvasüsteemide, tulekahjusignalisatsiooni või mõne muu nõrkvoolusüsteemiga, MARMERK OÜ on kindel valik.

Kokkuvõttes, MARMERK OÜ on rohkem kui lihtsalt elektritööde ettevõte. Nad on meeskond, mis on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes laia teenuste valikut ja kvaliteetset tööd. Kui otsite usaldusväärset partnerit elektritööde maailmas, siis MARMERK OÜ on teie jaoks õige valik.

Võta ühendust ja leiame sobiva lahenduse juba täna!

Vaata rohkem

MARMERK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle K.

MARMERKi meeskond tegi minu kodu elektriinstallatsiooni kiiresti. Väga rahul

- Liis L.

Nad leidsid kiirelt meie kodus elektrisüsteemi vea ja tegid selle korda.

- Joonas J.

Nad mõistavad, mida klient vajab ja pakuvad lahendusi, mis ületavad ootusi.

MARMERK OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a.teostas Marmerk OÜ sise-ja välielektritöid. Ettevõte on arenev ja jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

Elektritööd – oluline osa meie igapäevaelust

Elektritööd on igapäevaelus väga olulised ja sest elektriseadmeid kasutatakse peaaegu kõikjal, alates meie kodudest kuni suurte tööstus- ja ärihooneteni. Elektr
ssb.ee
Elektritööd on igapäevaelus väga olulised ja sest elektriseadmeid kasutatakse peaaegu kõikjal, alates meie kodudest kuni suurte tööstus- ja ärihooneteni. Elektrienergia on meie elu lahutamatu osa ja see on vajalik enamiku elektriseadmete ja seadmete töötamiseks. Elektritööd hõlmavad mitmesuguseid tegevusi alates paigaldamisest kuni hoolduseni. Näiteks võib see hõlmata elektrijuhtmestiku paigaldamist uude hoonesse või olemasoleva elektrivõrgu parandamist ja elektrienergia jaotamist erinevatesse ruumidesse. Elektritööd tuleb teha professionaalselt, et tagada ohutus ja täpne töö. Seetõttu on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.