Rohkema info nägemiseks:

ANDREPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 34; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANDREPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

ANDREPARK OÜ hetkeolukord

Juba 34 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aruandlusperioodil tootis ja müüs ettevõte võrku 68,74 MWh elektrienergiat, mida realiseeriti elektribörsil NordPool. Ettevõte müügitulu oli 13 807 eurot ja kasum 9 946 eurot.

Elektrijaama hooldati regulaarselt nii suvel (heina niitmine) kui talvel (lume koristamine). 2023. aasta aprillikuus teostati ka korraline seadmete garantiihooldus. Territoorium on varustatud videovalvega ja elektripaigaldis omab koguriskiga varakindlustust.

Ettevõtte vähendas aruandlusperioodil pikaajalist võlakohustust emaettevõtte ees 12 005 euro võrra, perioodi lõpuks oli see 46 085 eurot.

Aruandlusperioodil moodustas põhivara amortisatsioonikulu 2 474 eurot. Kuna elektripaigaldise kasulikuks elueaks on määratud 25 aastat, amortiseeritakse seda 4%-lise määraga aastas.

Ettevõttel puuduvad töötajad.

Ettevõte on jätkusuutlik ja tegutsev.

ANDREPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.