Rohkema info nägemiseks:

MX LABS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MX LABS OÜ kohta arvamuslugu!"

MX LABS OÜ hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Juhtimisaruanne

Ettevõte asutati 4. novembril 2020.a.

11. detsembril 2020.a registreeriti Ettevõtte filiaal Poolas. Filiaal teostab teadus- ja arendustegevust.

Sellest ajast alates on ettevõte kaasanud kapitali investoritelt, teostanud uurimis- ja arendustegevust ning arendanud MX Labs tooteid – Shen.AI

SDK ja Shen Health Platform.

Ettevõte on välja töötanud tehisintellektil põhineva tehnoloogia Shen.AI, mis jäädvustab näoandmete põhjal kogutud peamised füsioloogilised elutähtsad näitajad.

Shen.AI on kaugtööriist füsioloogiliste ja vaimsete elutähtsate näitajate mõõtmiseks, mille abil saab hinnata inimese tervislikku seisundit koduse enesekontrolli või rutiinse tervisekontrolli käigus. See analüüsib näonaha tekstuuri ja toob reaalajas esile olulisi füsioloogilisi tunnuseid ning rakendab kaugfotopletüsmograafiat (rPPG) – kontaktivaba optilist mõõtmistehnikat näovere pulsatsiooni registreerimiseks erinevatel veresoonte sügavustel.

Tähtsamad sündmused aasta jooksul: - 2022. aasta veebruaris tehti stardikapitali makse summas 1,8 mln eurot, mille tulemusel suurendati osakapitali 826 euro võrra ja lisakapitali (ülekurss) 1 824 239 euro võrra. See tagas ettevõttele likviidsuse järgmiseks 15 kuuks - Kolmandas kvartalis valmis Shen.AI SDK v.1 versioon mobiilile ja veebile - Meeskonda suurendati 22 töötajani/alltöövõtjani - Shen.AI SDK abil koguti vererõhu hindamiseks üle 30 000 andmekogumi - Ettevõte hakkas teenima tulu Shen.AI SDK litsentside müügist

Seda tegevust on plaanis jätkata ka järgmistel aastatel.

Makromajanduslik areng, keskkonna- ja sotsiaalmõjud

Ettevõte jälgib pidevalt turu üldist arengut ja konkurentide tegevust. Covid-19 pandeemia andis hoogu telemeditsiini ja m-tervise rakendustele, mis on Ettevõtte jaoks ühed olulisemad kliendivertikaalid.

Sotsiaalne mõju

Ettevõtte tegevus aitab vähendada lünki varajases tervisediagnostikas. See käsitleb inimeste probleemi, kellel puudub juurdepääs olulistele tervishoiuteenustele puuduliku meditsiinilise infrastruktuuri ja spetsialistide nappuse tõttu.

See tehnoloogia ühendab hiljutised edusammud bioteadustes ja tehisintellektis tervishoiuteenuste arengu teel ning pakub individuaalset tuge üksikisikutele ja patsientidele varajase diagnostika ja terviserikete ennetamise osas.

Ettevõtte tegevus ei toimu hooajaliselt ja selle äritegevus ei ole tsükliline.

Sündmused pärast aruandekuupäeva - Veebruaris lisati Shen.AI-sse vererõhu- ja stressiindeks, samuti UX-i edasised täiustused - Mais töötati välja ja suunati varajasesse turustamisfaasi uus toode – ennetav terviseplatvorm Shen Health - Juunis jõudis edukalt lõpule Wroclawi Meditsiiniülikoolis läbi viidud HR, HRV ja BR kliiniline katse

MX LABS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.