Rohkema info nägemiseks:

LÕPUTU VÕIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LÕPUTU VÕIT OÜ kohta arvamuslugu!"

LÕPUTU VÕIT OÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lõputu Võit OÜ on ettevõte, mis asutati 04.01.2021 Eestis. Ettevõtte põhitegevusalaks on elektrimootoril töötavate jalgrataste tootmine ja müümine. Ettevõtte osakapital on 2500 eurot ning ettevõttel on üks osanik.

Ettevõte oli valdava osa aruandeaastast mitte-tegutsev, mistõttu aastal 2022 müügitulu ei teenitud. Selle tulemusena lõpetas ettevõte aruandeaasta kahjumiga summas 1 412 eurot. Peamiseks kuluallikaks on laoruumi rent, kus hoiustatakse varusid.

Aastal 2022 kuulub ettevõtte juhatusse kaks liiget ning aruandeperioodi keskmine töötajate arv on 0. Aastal 2021 kuulus ettevõtte juhatusse samuti kaks liiget ning aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli samuti 0. Juhatuse liikmetele kummalgi aastal tasusid ei makstud.

2022. majandusaasta aruanne on koostatud tegevuse jätkuvuse alusel. See eeldab, et ettevõttel on jätkuvalt piisavalt vahendeid, et rahastada oma tegevust ja edasisi kahjumeid, mis võivad tekkida 2023. aastal.

LÕPUTU VÕIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.