Rohkema info nägemiseks:

HEVI ENGINEERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud täisteenuslikule tootearendusele, pakkudes tipptasemel lahendusi trükkplaatide projekteerimise, väikeseeria peenmehaanika ja CNC metallitöötlemise valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

2022. aastal astus HEVI Engineering OÜ julge sammu, luues trükkplaatide projekteerimise, väikeseeria peenmehaanika kooste ja -testimise valdkonnas uue standardi. Ettevõtte visiooniks on pakkuda tipptasemel peenmehaanika süsteemide disaini ja arenduse täisteenust, integreerides endasse kogu protsessi alates algsest ideest kuni valmis tootenäidiseni.

HEVI Engineering OÜ investeeris jõuliselt 5-teljelisse CNC metallitöötlemiskeskusesse, tõstes seeläbi oma tootmisvõimekust uuele tasemele. See võimaldab meil mitte ainult tagada täpse ja kvaliteetse tootmise, vaid ka kiiremini vastata klientide nõudmistele. Meie meeskond on spetsialiseerunud kõrgtehnoloogiliste trükkplaatide projekteerimisele ja väikeseeria peenmehaanika koostamisele, tuues klientideni lahendused, mis ületavad ootusi.

HEVI Engineering OÜ ei paku mitte ainult tootmisteenust, vaid kogu süsteemi disaini ja arenduse täisteenust. Alustades idee kavandamisest ja planeerimisest, liigume edasi disaini ja arenduse etappidesse, tagades, et iga detail on täpselt paigas. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner igas etapis, tagades, et lõpptulemus vastaks täpselt teie vajadustele ja ületaks ootusi.

Miks valida HEVI Engineering OÜ?

  1. Tipptehnoloogiline tootmine: Meie CNC metallitöötlemiskeskus tagab täpsuse ja kvaliteedi kõrgel tasemel.
  2. Täisteenuslahendus: Pakume kõikehõlmavat teenust alates idee väljatöötamisest kuni lõpptooteni.
  3. Kogemus ja ekspertiis: Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kellel on pikaajaline kogemus peenmehaanika valdkonnas.

Ootame Teid avastama, kuidas HEVI Engineering OÜ saab muuta teie ideed reaalsuseks. Võtke meiega ühendust juba täna, andke meile teada oma vajadustest ning leiame koos parima lahenduse. HEVI Engineering OÜ - teie partner tipptehnoloogilistes süsteemides ja peenmehaanikas!

HEVI ENGINEERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Kiire ja professionaalne.

- Priit

Kiitus meeskonnale kliendikeskse teeninduse eest.

- Anu

Usaldusväärsed partnerid igas projektis.

HEVI ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2022

HEVI Engineering OÜ tegeleb tehnikaalase tegevuse ja inseneriteenuse pakkumisega. Ettevõte alustas tegevust aastal 2021. 2022 majandusaastal teeniti müügitulu 1358737 eurot. Ettevõttel oli keskmiselt 3 lepingulist töötajat. 2022 aastal lõi HEVI Engineering OÜ trükkplaatide projekteerimise, väikeseeria peenmehaanika kooste ja -testimisvõimekuse ning investeeris 5-teljelisse CNC metallitöötlemiskeskusesse. See aitab ettevõttel pakkuda oma peamistele klientidele peenmehaanika süsteemide disaini ja arenduse täisteenust, mis sisaldab endas nii planeerimist, arendust kui ka väikeseerias tootmist.

Dropdown

kõik artiklid

HEVI Engineering OÜ täisteenus peenmehaanika arenduses

Tehnoloogia arenguga kaasnev kiire muutus seab ettevõtetele suure väljakutse püsida konkurentsivõimelistena ja vastata klientide kasvavatele nõudmistele. Selles
ssb.ee
Tehnoloogia arenguga kaasnev kiire muutus seab ettevõtetele suure väljakutse püsida konkurentsivõimelistena ja vastata klientide kasvavatele nõudmistele. Selles artiklis sukeldume HEVI Engineering OÜ ainulaadsesse täisteenuslikku lähenemisse peenmehaanika disaini ja arenduse valdkonnas ning avame selle, kuidas see lähenemine muudab kliendi teekonna esialgsest ideest valmis tooteni sujuvaks ja tõhusaks. Kõik algab ideest, ja HEVI Engineering OÜ mõistab, et parimad lahendused sünnivad siis, kui klientidel on vabadus jagada oma ideid ja kontseptsioone. Meie protsess algab põhjaliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.