Rohkema info nägemiseks:

SP WELDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 455; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SP WELDING OÜ kohta arvamuslugu!"

SP WELDING OÜ hetkeolukord

Juba 455 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SP Welding OÜ põhitegevus metalltoodete tootmine äriklientidele. Lõppenud majandusaasta peamisteks eesmärkideks oli ettevõtte reklaamimine ja püsikliendibaasi loomine. See eesmärk sai täidetud, mis võimaldab jätkata äri kasvatamist järgmistel aastatel. 2022 aasta oli erakordselt raske, veebruaris alanud Ukraina sõda, tekitas suure materjali defitsiidi ja sellest tulenevalt kallinesid materjalid oluliselt ja sellest tulenevalt oli majandustegevus kahjumis.Tekkinud kahjum plaanitakse katta tulevastel perioodidel teenitud kasumi arvelt.

2022 aastal juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Aastalt 2023. ootame käibe osas paremat aastat võrreldes 2022. aastaga. Oluline on säilitada ja ka kasvatada olemasolev kliendi- ning koostööpartnerite baasi. Jätkub töö efektiivsemate protsesside juurutamisel.

SP WELDING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.