Rohkema info nägemiseks:

Specialist Fund Management OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 331; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPECIALIST FUND MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

Specialist Fund Management OÜ hetkeolukord

Juba 331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Specialist Fund Management OÜ, registrikood 16156922, on asutatud 09.02.2021 ning on finantsinspektsioonis registreeritud alternatiivse investeerimisfondi valitsejana. Ettevõtte asutajateks on kogenud tehnoloogiainvestorid Riivo Anton ja Gerri Kodres.

Valitsetav fond asutati 16.12.2021 ning selle nimeks on Usaldusfond Specialist VC Primary and Secondary Fund II (fond).

Usaldusfond Specialist VC Primary and Secondary Fund II valitsemine

Aasta vältel tegeles Specialist Fund Management OÜ nii raha kaasamisega fondi kui ka fondi juhtimisega. Fondi lõplikuks suuruseks 2022.

aasta lõpu seisuga on €50 295 699. Fondi suuremate investorite hulka kuuluvad Euroopa Investeerimisfond, fondijuhtide valdusfirma, LHV pensionifondid ning mitmed varahaldusfirmad Eestist, Soomest, Saksamaalt, Lätist ning Leedust. Fondi investorite hulgas on ka rohkelt regiooni tehnoloogiaettevõtjaid.

Esimesel tegevusaastal hindas fondijuht ligikaudu 900 investeerimisvõimalust ja tegi 12 investeeringut.

Personal 2022. aastal palgati juurde 2 uut meeskonnaliiget, aasta lõpu seisuga oli ettevõttes kokku 3 täiskohaga töötajat.

Riskide juhtimine

Specialist Fund Management OÜ omab pikaajalist fondivalitsemislepingut hallatava fondiga Usaldusfond Specialist VC Primary and Secondary

Fund II, mis tagab ettevõttele pikaajalise rahavoo. Pikaajalise fondivalitsemise lepingu olemasolu tõttu on ettevõtte krediidirisk ja likviidsusrisk madalad.

Specialist Fund Management OÜ majandustegevus toimub eurodes, mistõttu on valuutakursi risk madal. Samuti puudub intressirisk, kuna ettevõttel puuduvad olulised intressikandvad kohustused. Äritegevuse suurimaks riskiks on tegevusrisk (sh vastavusrisk, juhtimisrisk, reputatsioonirisk, tehingurisk, koostööpartneririsk). Tegevusriski realiseerumine võib mõjutada nii olemasolevat fondivalitsemislepingut kui ka tulevasi võimalikke lepinguid uute fondide valitsemiseks. Tegevusriski maandamiseks täidavad fondi vastutavad isikud oma hoolsuskohustust ning on loonud sisemised protseduurireeglid. Ühtlasi kasutavad fond ja fondijuht professionaalseid nõustajaid (nt advokaadibürood ning raamatupidamisteenuse pakkuja), kelle teenuste abil on tegevusriski võimalik märkimisväärselt vähendada.

Väljavaade 2023. aastaks 2023. aastal jätkab ettevõte investeerimisfondi Specialist VC Primary and Secondary Fund II valitsemist. Samuti plaanitakse palgata uusi meeskonnaliikmeid.

Specialist Fund Management OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.