Rohkema info nägemiseks:

TMV GREEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume elektriliinide projekteerimis-, ehitus- ja hooldusteenuseid elektrijaamade ja võrgu omanikele. Aitame tuuleenergia projektide litsentseerimisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Elektrivõrkude ja taastuvenergia valdkond vajab usaldusväärset partnerit, kes suudaks pakkuda tõhusaid ja kvaliteetseid teenuseid. Siinkohal astubki sisse TMV Green OÜ - ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektrivõrkude ja taastuvenergia projektidele ning on tuntud oma professionaalsuse ja kogemuste poolest.

TMV Green pakub laias valikus elektrivõrguteenuseid alates nõustamisest ja projekteerimisest kuni litsentseerimise, ehituse ja hoolduseni. Meie professionaalne meeskond omab sügavat teadmist elektrivõrkudest ja on valmis aitama teil oma projektid ellu viia.

Kui otsite võimalusi taastuvenergia kasutuselevõtuks, siis on TMV Green teie parim valik. Meie teenuste hulka kuuluvad projektide planeerimine, projektijuhtimine, hooldus ja teenindus. Anname oma panuse keskkonnasõbralike energialahenduste arendamisse.

TMV Green OÜ-l on tugev konsortsium, mis tegeleb tuuleparkide projektidega. Meie meeskond juhib projekte tõhusalt ning tagab, et teie tuuleenergia projekt saab edukaks ja jätkusuutlikuks.

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite rohkem teavet, võtke meiega julgelt ühendust. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie elektrivõrkude ja taastuvenergia projektide vajadustele.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

kontakt

TMV GREEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Kogemus ja teadmised on muljetavaldavad ning nad on alati valmis klientide vajadustele vastama.

- Tõnis V.

TMV Green OÜ on olnud meie usaldusväärne partner tuulepargi projektide juhtimisel.

Ait'h!

- Martti D.

Nende kliendikeskne lähenemine ja professionaalne meeskond teevad nendega koostöötamise lihtsaks ja meeldivaks.

TMV GREEN OÜ tegevusaruanne 2022

TMV Green OÜ on uuenduslik ettevõte, mis asutati 2021. aastal ja on sellest ajast alates pidevalt tegutsenud. Ettevõtte peamine eesmärk on arendada taastuvenergia projekte ja aidata kaasa Eesti riiklike taastuvenergia eesmärkide saavutamisele. TMV Green OÜ keskendub keskmise ja suuremahuliste taastuvenergia projektide arendamisele, mis suudavad konkureerida tootmiskulude osas rahvusvahelisel Nordpool turul. Need projektid on välja töötatud arvestades Eesti soodsaid tuuleolusid, mõistliku hinnaga elektriliitumise lahendusi ning optimaalset tuulikute asetust.2022. aastal jätkas TMV Green OÜ oma

Dropdown

kõik artiklid

Tuuleparkide projektid

TUULEPARKIDE PROJEKTID TM Voima Oy tegeleb paljude Põhja-Pohjanmaa tuuleparkide arendamisega.  Nende projektide jaoks oleme loonud kohalikud projektiettev
ssb.ee
TUULEPARKIDE PROJEKTID TM Voima Oy tegeleb paljude Põhja-Pohjanmaa tuuleparkide arendamisega.  Nende projektide jaoks oleme loonud kohalikud projektiettevõtted. Aastatel 2012–2014 litsentseeris TM Voima ligikaudu 80 MW tuuleenergiat. Nendesse projektidesse investeeriti kokku ligikaudu 130 miljonit eurot. Kytölä tuulepark 6 x 3,3 MW Pajukoski tuulepark 9 x 3,3 MW Saarenkylä tuulepark 9 x 3,3 MW EHITUSJÄRGUS HAAPAVESI RAHKOLA TM Voima Oy on teinud tuuleenergia projekti eeluuringud Haapavesi linna Rahkola piirkonnas. Esialgses asendiplaanis on välja pakutud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.