Rohkema info nägemiseks:

PLUMME BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 746; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PLUMME BEAUTY OÜ kohta arvamuslugu!"

PLUMME BEAUTY OÜ hetkeolukord

Juba 746 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Plumme Beauty OÜ on asutatud 10.03.2021.

Plumme Beauty OÜ tegeleb ilutoodete valdkonnas näol ja juustel kasutatava ploomikivist Prantsusmaal pressitud 100% naturaalse ploomiõli brändi arendamise ja turustamisega. Plummé ploomi iluõli on multifunktsionaalne vananemisvastane naha- ja juuksehooldustoode. Aromaatne naturaalne ploomiõli on nahka niisutava ja toitva toimega ja kiiresti imenduv. Ploomiõli on naturaalne, mittekomedogeenne, julmusevaba, ilma säilitus- ja lõhnaaineteta ning on sobilik ka veganitele.

Eelkõige tegutseb Plumme Beauty OÜ Eestis, aga täidab ka e-poe kaudu esitatud välisriikide tellimusi. Seejuures toimub kauba müük peamiselt lõpptarbijale e-poe kaudu: www.plummebeauty.com.

2021. majandusaastal töötati välja bränd, kauba turustamiseks vajalikud tootepakendid, koduleht koos e-poega ja alustati turundustegevustega, mida on järjepidevalt arendatud 2022. aasta vältel. Ühtlasi alustati Plumme Beauty OÜ poolt turustatava ploomiõli jaemüügiga mitmetes Eestis ilutoodete jaemüügiga tegelevates kaubanduskettides.

2022. aastal on Plumme Beauty OÜ arendanud oluliselt müüki erinevate turunduskanalite kaudu ja suurendanud kaupade müügimahtu. Toote edukat vastuvõttu Eesti turul tõendavad ka 2022. aastal omistatud tunnustus aasta parima ilutootena nii Anne & Stiili kui Buduaari poolt korraldatud ilulemmiku konkurssidel. Lisaks on Plumme Beauty OÜ ette valmistanud ja alustanud kauba müüki Ühendkuningriigi ilutoodete turule. Eeltoodut arvestades seonduvad järgnevad investeeringud lisaks tavapärase majandustegevusega seotud kuludele ka võimalike täiendavate transpordi-, pakke- ja turundamise kuludega.

2022. aastal sai Plumme Beauty OÜ müügitulu 105 837 eurot ja aasta lõppes 2 405 euro suuruse kasumiga.

PLUMME BEAUTY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.