Rohkema info nägemiseks:

INSPIRATORS! OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 403; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INSPIRATORS! OÜ kohta arvamuslugu!"

INSPIRATORS! OÜ hetkeolukord

Juba 403 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Inspirators! OÜ on IT ettevõte, mis on asutatud 2021 aastal ning mis loob tooteid ja lahendusi tööstusele, ehitusele ja energeetika sektorile.

Ettevõtte tooted on suunatud Euroopa turule, milleks on lisaks koduturule peamiselt Skandinaavia ja Saksamaa. Inspirators! OÜ tooted

Futudraw ja Timest on innovaatilised ja võimaldavad ettevõtetel parandada efektiivsust kordades, kuna kombineeritakse tarka tehnoloogiat automatiseerimisega. Toodete arenduse finantseerimiseks kasutatakse IT teenuste osutamist samas sektoris, kellele on loodud Inspirators! tooted. Seeläbi kogu ettevõtte tegevus on suunatud klientide vajaduste paremale mõistmisele ja innovaatiliste lahenduste loomisele.

2022. a alustasime teenuste ja toodete pakkumist eksportturgudel nagu Saksamaa ja Slovakkia. Aasta lõpuks moodustas eksport kogu käibest ca 48 %.

2022. a jätkas Inspirators! koostööd maailma suurima AI (Artificial Intelligence) ettevõttega roheenergia sektoris SparkCognition, et pakkuda

Balti ja Skandinaavia taastuvenergia tootjate sektorile tarku lahendusi, mis võimaldavad hoida kokku o&m kuludelt ja tõsta varade tootlikkust 2 %.

Ukraina sõja mõju võib olla pärssiv ettevõtte arengule, kuna tootmisettevõtted ja ehitus, kes on Inspirators! peamised kliendid kannatavad kõrgete sisendhindade tõttu. Samas on sõjast tingituna suurenenud vajadus uute ja rohelisemate energiatootmisvõimsuste järgi kogu Euroopas sh Eestis, mis võimaldab Inspirators!-il AI lahenduste pakkujana turgu kasvatada.

Inspirators! peamine fookus äri kasvatamisel on jätkuvalt tugevalt välisturule suunatud. Peamisteks sihtturgudeks on Saksamaa ja Skandinaavia turg.

Inspirators! OÜ juhatus ei näe olulisi riske ettevõtte finantstulemusele ning olulised keskkonnaalased mõjud aruande koostamise hetkel tegevustes puuduvad.

Juhatus märgib, et vaatamata kõrgele inflatsioonile ning Ukraina sõja mõjudele majanduses, ei ole juhtkonnal alust arvata, et need seaks ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvuse 12 kuu jooksul aruandekuupäevast.

Inspirators! OÜ juhatus peab ettevõtet jätkuvalt tegutsevaks.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutmisega seonduvad riskid aruandele olulist mõju ei avaldanud, samuti puuduvad neid riske kandvad varad ja kohustised.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli Inspirators! OÜ müügitulu 179 781 (2021: 41 479) eurot. Tegevuskulud olid 71 558 (2021: 36 090) eurot. Inspirators! OÜ lõpetas 2022. aasta kasumiga 6 245 (2021: 3 844) eurot.

Ettevõtte tegevusele võib anda hea hinnangu.

Personal

Inspirators! OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5 töötaja. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 101 960 (2021: 1 545) eurot.

Ettevõtte juhatus koosneb 2 liikmest: Kristi Pool, Allar Allas. Juhatuse liikmetele maksti aruandeperioodil tasusid 60 580 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Inspirators! OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine.

Peamised suhtaarvud 2022

Müügitulu 179 781

Puhaskasum 6 245

Puhasrentaablus 3,47%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,61

ROA 18,88%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

INSPIRATORS! OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.