Rohkema info nägemiseks:

TAIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Taiko Sushibaar on spetsialiseerunud autentse Jaapani köögi pakkumisele, luues iga päev värskelt valmistatud sushiroogasid, mis pakuvad kliendile unustamatut maitseelamust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle end jalutamas Tartu südames, Raatuse tänaval, kus avaneb uks sügavale Jaapani kulinaarsetesse traditsioonidesse. Oleme uhked, et oleme juba kaks aastat pakkunud unustamatuid sushielamusi ning rõõmustanud tuhandeid sushisõpru. Tere tulemast Taiko Sushibaari – sinu teejuht autentse Jaapani maitsemaailma!

Meie visioon on lihtne – pakkuda parimaid sushielamusi. Oleme pühendunud kvaliteetsele, värskelt valmistatud sushile ja traditsioonilisele kimchile, et tuua sinuni tõeline Jaapani maitsevõlu. Oleme avatud iga päev alates kella 11-st, oodates sind aadressil Raatuse 23.

Taiko Sushibaar pakub mitmekesist menüüd, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat maitsemeelt. Tutvu meie erinevate valikutega:

  • Grillitud Maki: Kui armastad maitsete sügavust, siis on grillitud maki just sinu valik.

  • Hoso Makid: Õhukesed ja elegantsete rullidega tutvustame sulle Jaapani peeneid maitseid.

  • Tempura Makid: Krõbeda tempura krõmpsuva kontrastiga sukeldume maitserikkasse maailma.

  • Nori Makid: Merevetikatest valmistatud rullid toovad sinuni autentse Jaapani maitse.

  • Riisimakid: Klassikalised riisirullid, mille sees peituvad üllatused sulatavad südameid.

Meie meisterkokad loovad iga roa südame ja hingega, et pakkuda sulle tõelist Jaapani maitsevõlu. Süvene Jaapani söögikogemusse ja luba meil sind kutsuda kulinaarsele seiklusele. Kuigi oleme tuntud suurepäraste sushielamuste poolest, pakume ka teisi maitsvaid valikuid. Meie menüüst leiad mitmekesise valiku jooke ja muid roogasid, mis täiendavad su söögikogemust.

  • Kimchi: Meie menüüs figureerib ka traditsiooniline kimchi, mis lisab igale roale unikaalse vürtsi.

Kui soovid meie maitsvaid roogasid nautida mugavalt oma kodus, tee tellimus otse meie kodulehelt või helista meile numbril 56881144. Lubame sulle kiire ja maitsev kohaletoimetamine!

Ootame sind avasüli meie hubasesse sushibaari. Kui sul on küsimusi või erisoove, võta meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et muuta sinu iga külastus unustamatuks sushielamuseks.

Rõõmsate kohtumisteni Taiko Sushibaaris!

KONTAKT

TAIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Taiko Sushi pakub imelisi maitseid ja suurepärast teenindust.

- Mark

Sõbralik teenindus, värsked maitsed - Taiko Sushi on meie kindel lemmik!

- Kati

Kiire kohaletoimetamine, täiuslik maitse - Taiko Sushi oskab alati üllatada.

TAIX OÜ tegevusaruanne 2022

TAIX OÜ (16249121) 01.01.2022 - 31.12.2022 TAIX OÜ on 10.06.2021 asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on toitlustusteenuse pakkumine Tartus. Ettevõttes on 6 töötajat. Ettevõtte majandusaasta algab 01.01 ja lõppeb 31.12. Ettevõtte raamatupidamine on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi raamatupidamise seadusest ning Eesti finantsaruandluse standardist. 2023. aastal plaanib ettevõte jätkata tegutsemist samas ärivaldkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

Sushi saladused: Erinevate sushitüüpide avastamine

Sushi maailm on täis maitseelamusi ja kunstilisi kooslusi, kuid mõnikord võib menüü vaadates tekkida küsimus: mis vahe on erinevatel sushitüüpidel nagu grillitu
ssb.ee
Sushi maailm on täis maitseelamusi ja kunstilisi kooslusi, kuid mõnikord võib menüü vaadates tekkida küsimus: mis vahe on erinevatel sushitüüpidel nagu grillitud maki, hoso makid, tempura makid, nori makid ja riisimakid? Laseme end sukelduda sushi maailma ja uurime nende ainulaadsete roogade eripärasid. Grillitud maki Grillitud maki on sushiliik, mis pakub unikaalset tekstuuride kombinatsiooni. Selle valmistamisel grillitakse rulli välispinda lühidalt, andes sellele kergelt krõmpsuva ja soojendatud puudutuse. See meetod toob esile maki sügavamad maitsed, tuues samal ajal esile krõbeda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.