Rohkema info nägemiseks:

VUUTSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kodumaiste, arendavate puidust mänguasjade ning OSSU mängumaade pakkumisega, luues seeläbi piiritute võimalustega avastusmaailma lastele ja nende peredele, lisaks pakume müügikonsultatsioone, et aidata kodumaistel äridel õitseda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast põnevasse maailma, kus loovusel pole piire ja igal mänguhetkel ootab ees avastamisrõõm. VUUTSI on pühendunud laste kujutlusvõime rikastamisele, pakkudes kodumaiseid, arendavaid puidust mänguasju, mis avavad ukse lõputute võimaluste universumisse.

Meie eesmärk on lihtne, kuid sügav: luua mänguasju, mis kasvavad koos teie lapsega, muutudes iga mängukorra ajal uuteks imedeks avastamiseks. Olgu selleks siis fantaasiarikkad mööbliesemed või muinasjutulised mängumajad, meie mitmekülgsed konstruktorid pakuvad unustamatuid ehitusplokke lastele, vanematele ja isegi nukkudele.

Iga detail on valmistatud hoole ja armastusega, tagades vastupidavuse ning muutudes teie lapse avastusretke lahutamatuks osaks. Meie mänguasjad on rohkem kui lihtsalt esemed; need on kaaslased, kes loovad rõõmsaid mälestusi ja toetavad noorte meelte arengut.

VUUTSI OÜ-ga pole te lihtsalt mänguasja ostja; te investeerite hetkedesse, mis sütitavad teie lapse silmis loovuse ja rõõmu. Miks siis oodata? Sukelduge meie võluvasse valikusse ja laske lugudel alata. Sest siin me mitte ainult ei mängi; me vabastame kujutlusvõime ja loome unustamatuid mälestusi.

Ja mis puudutab OSSU mängumaad? See on lihtne ja hubane mängukoht, kus lapsed saavad vabalt joosta ja mängida. Siin on koht, kus kohtuda ja lõbutseda!

OSSU mängumaal on rohkelt ruumi aktiivseteks mängudeks ja batuudil hüppamiseks ning võimalus ehitada ja mõistatusi lahendada. Pere pisikestele on samuti palju põnevat avastamist.

Oluline on märkida, et OSSU mängumaal ei ole kohapeal saadaval nutiseadmeid ega videomänge. Lapsevanematele, kes peavad töötama arvuti taga, pakub OSSU mängumaa mugavat töökohta, kohvimasinat ning samal ajal võimalust hoida oma lastel silma peal.

OSSU mängumaad iseloomustab ka tema liigutatavus - see saab olla ükskõik millises Eesti otsas, kus on piisavalt ruumi. Seega, kui teil on suur ruum, võime me tulla ja täita selle OSSU mängumaaga vahvate mänguasjade ja batuudiga!

E-POOD

VUUTSI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on OSSU Mängumaa?

OSSU Mängumaa tõotab pakkuda lastele mängurõõmu ja vanematele muretut tööaega, olles samal ajal koduselt hubane ning loovust toetav keskkond. See lihtne ja mõnus mängukoht on loodud selleks, et lapsed saaksid vabalt joosta, mängida ja avastada ilma nutiseadmete või videomängudeta. Üks esimesi asju, mis silma hakkab, on OSSU Mängumaa avatus ja avarus. Siin on rohkelt ruumi aktiivseteks mängudeks ning batuudil hüppamiseks, pakkudes lastele võimalust oma energia vabaks laskmiseks. Lisaks on võimalus ehitada, nuputada ja avastada uusi asju, mis innustavad nii väikseid kui ka suuri. OSSU Mängumaa

Dropdown

kõik artiklid

Kas vajad müügikonsultatsiooni?

Müügikonsultatsioon on äärmiselt oluline teenus ettevõtetele, kes soovivad oma äritegevust arendada, kasvatada klientide arvu ning suurendada müügikäivet. Vuuts
ssb.ee
Müügikonsultatsioon on äärmiselt oluline teenus ettevõtetele, kes soovivad oma äritegevust arendada, kasvatada klientide arvu ning suurendada müügikäivet. Vuutsti müügikonsultatsiooniteenused pakuvad professionaalset abi ettevõtetele, kes soovivad saavutada edu turul, kus konkurents on tihe ja klientide ootused kõrged. Kuidas Müügikonsultatsioon aitab Teie Äril? Müügikonsultantide meisterlikkus seisneb võimes mõista teie ettevõtte vajadusi, analüüsida turuolukorda ja pakkuda kohandatud lahendusi, mis aitavad teil saavutada oma ärieesmärke. Vuutsti müügikonsultandid töötavad koostöös teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.