Rohkema info nägemiseks:

PÄRITUULE RESIDENTSID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 570; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PÄRITUULE RESIDENTSID OÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRITUULE RESIDENTSID OÜ hetkeolukord

Juba 570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb Harjumaal Jõelähtme vallas Neeme külas kinnisvara arendamisega - ehitamisel on 40 funktsionaalselt ridaelamut, mis pärast valmimist müüakse lõppklientidele. Projekti koduleht on aadressil www.pärituule.ee ning 2022. aastat võib ettevõttele hoolimata Ukraina sõja mõjudest tingitud majanduskriisist ning intressimäärade tõusust lugeda edukaks.

Kuna arendatavad ridaelamud on suurepärases asukohas, läbimõeldud planeeringutega ning kättesaadava lõpphinnaga, siis on elamute müügitempo vastanud planeeritule.

Projekti ehituse lõpptähtaeg on 2023. aasta Q2, mil antakse ka valminud ning ostja leidnud elamud üle uutele omanikele. Lõplik müügiplaan ning -tempo selgub 2023. aasta jooksul, see sõltub oluliselt majanduses ning kapitaliturgudel toimuvast, intressimäärade tõusutempost ning sellest lähtuvast tarbijakindlusest.

Ettevõte juhatus monitoorib majanduses ning kinnisvaraturul toimuvad jooksvalt ning korrigeerib vastavalt elamute müügistrateegiat ning plaane.

Ettevõtel ei ole plaanis elamute müügihindasid oluliselt korrigeerida. Olulisel määral on plaanis projektist väljuda 2023. aastal, lõpik müügiplaan võib liikuda vajadusel 2024. aastasse.

Ettevõtte juhatusele ei maksta juhatuse liikme tasusid, ettevõte on jätkusuutlik.

Olulisemad majandusnäitajad 2022.a.

Müügitulu 0

Ärikasum -624

Aruandeaasta puhaskasum -89 507

Varad 4 524 313

Omakapital -89 507

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) -1,0%

Varade puhasrentaablus (ROA) -2,0%

Keskmine osade arv (tk) 1

Omakapitali osakaal bilansimahust(%) - 2,0%

PÄRITUULE RESIDENTSID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.