Rohkema info nägemiseks:

VALGERANNA VILLAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VALGERANNA VILLAD OÜ kohta arvamuslugu!"

VALGERANNA VILLAD OÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Valgeranna Villad OÜ loodi 28.10.2021. Põhitegevuseks on planeeritud kinnisvaraarendus Pärnus linnas Valgerannas.

2022. majandusaastal osteti kinnistud Teeserva ja Pajuvälja, kuhu on planeeritud ehitada eramud.

2022. aastal alustati ettevalmistuste ja projekteerimistega. 2023. aastal loodetakse jõuda teede ja trasside ehituseni.

Kui kõik sujub ootuspäraselt ja üldine olukord kinnisvaraturul stabiliseerub, alustatakse esimeste majade ehitusega eeldatavasti 2024. aastal.

Kuna üldhaldus-, finants-, turundus- ja müügikulusid ei kapitaliseerita, enamus neist kuludest aga jäävad arendus- ja ehitusperioodi, siis lõppes 2022. aasta 60 845 eurose kahjumiga ja negatiivse osakapitaliga.

Esimeste majade valmimine ja müük peaks jääma aastasse 2025 ning sellest saadav tulu peab katma ka eelmiste perioodide kahjumi.

Ettevõttel töötajaid ei ole ja juhatusele tasusid ei makstud. Arendust, ehitust ja turundust koordineerib Perton Ehitus OÜ, kellelt ostetakse vastavad teenused sisse.

.

VALGERANNA VILLAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.