Rohkema info nägemiseks:

PURUIMUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3150; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta PURUIMUR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Puruimur OÜ on ettevõte, kes on pühendunud kvaliteetsele imurite renditeenusele ja ehitusjäätmete tõhusale käsitlemisele. Meie peamiseks fookuseks on vanade saepuru ja villa eemaldamine imurite abil, samuti vana soojustuse eemaldamine seinte seest ja põranda alt ning pööningute koristamine vanadest soojustusmaterjalidest. Oleme loodud eesmärgiga pakkuda kliendisõbralikku ja professionaalset teenust, mis aitab lahendada ehitusprojektides tekkivaid jäätmetega seotud väljakutseid.

Meie lai valik kvaliteetseid imureid võimaldab teil kiiresti ja tõhusalt koguda ja eemaldada erinevaid ehitusjäätmeid. Olgu tegemist saepuru, villa või muu materjaliga, meil on õige imur, mis vastab teie vajadustele. Lisaks pakume professionaalset nõustamist, et aidata teil leida sobivaim imur teie konkreetse projekti jaoks.

Meie kogenud meeskond omab ulatuslikku kogemust vanade soojustusmaterjalide, nagu villa ja saepuru, eemaldamisel erinevatest konstruktsioonidest. Teame, kui oluline on jäätmete tõhus ja keskkonnasõbralik käitlemine ning oleme varustatud nii teadmiste kui ka kvaliteetse varustusega selleks, et tagada projekti sujuv läbiviimine.

Vanade pööningute puhastamine võib olla keeruline ülesanne, kuid meie meeskond teeb selle teile lihtsaks. Eemaldame vanad soojustusmaterjalid kiiresti ja ohutult, jättes teie pööningu puhtaks ja valmis uuteks kasutusotstarveteks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitusjäätmete käsitlemiseks, siis Puruimur OÜ on teie esimene valik. Meie eesmärk on pakkuda tipptasemel teenust, mis vastab teie ootustele ja aitab teil oma ehitusprojektid edukalt lõpule viia.

Kui soovite lisateavet meie teenuste kohta või kui teil on küsimusi, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et teid aidata ja leida parimad lahendused teie jäätmete käitlemise vajadustele.

Puruimur OÜ - Teie partner puhtamate ja tõhusamate ehitusprojektide jaoks!

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva lahenduse!

kontakt

PURUIMUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Imurite rentimine oli kiire ja mugav. Soovitan!

- Anu K.

Puruimur OÜ aitas meil vana soojustust põrandalt eemaldada. Aitäh!

- Jaak T.

Nende imurid on võimsad, saepuru eemaldamine oli käkitegu.

PURUIMUR OÜ tegevusaruanne 2022

Puruimur OÜ on uuenduslik ettevõte, mis asutati 2021. aasta novembris. Kuigi ettevõte on suhteliselt uus, alustasime aktiivset tegevust juba 2022. aastal. Seega oli 2022. aasta meie ettevõtte esimene tegevusaasta, mis oli täis põnevaid väljakutseid ja võimalusi. Meie peamine ja praegu ainus tegevusvaldkond on hoonete pööningute, seinte ja põrandaaluste soojustusmaterjalide eemaldamine. See on spetsiifiline valdkond, kus näeme suurt potentsiaali, eriti arvestades, et järjest enam vanu hooneid renoveeritakse energia kokkuhoiu eesmärgil. Vanade, iganenud soojustusmaterjalide asendamine

Dropdown

kõik artiklid

Miks on maja soojustuse korras hoidmine vajalik?

Maja soojustuse korras hoidmine on oluline, et tagada teie kodu mugavus ja tõhusus ning säästa raha energiakuludelt. See artikkel selgitab, miks on vajalik hoid
ssb.ee
Maja soojustuse korras hoidmine on oluline, et tagada teie kodu mugavus ja tõhusus ning säästa raha energiakuludelt. See artikkel selgitab, miks on vajalik hoida maja soojustust korras ja kuidas seda teha. Maja soojustus on oluline, kuna see takistab soojuse kadu ja aitab hoida sisekeskkonna temperatuuri stabiilsena. Kui maja soojustus ei ole korras, võib tekkida soojuse kadu, mis tähendab, et peate kulutama rohkem energiat, et hoida oma kodu soojana. Lisaks võib soojuskadu põhjustada niiskuskahjustusi, näiteks hallitust ja mädanikku. Maja soojustuse korras hoidmine võib säästa teile raha

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.