Rohkema info nägemiseks:

ROADHACK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROADHACK OÜ kohta arvamuslugu!"

ROADHACK OÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

RoadHack OÜ Tegevusaasta Aruanne 2023

Ülevaade

RoadHack OÜ on asutatud 05.11.2021 ja on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis pakub rahvusvahelise kaubaveo teenuseid maanteel ning reklaami vahendamise teenuseid. 2023. aasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna toimus oluline tegevussuuna muutus, mille käigus siseneti jõuliselt rahvusvahelisele transporditurule.

Tegevusalad 2023. aastal keskendus RoadHack OÜ kahele peamisele tegevusalale: 1. Rahvusvaheline kaubavedu maanteel: See tegevusala moodustas 55% ettevõtte käibest. RoadHack OÜ tarnis kaupu erinevatesse sihtkohtadesse, pakkudes usaldusväärset ja tõhusat transporditeenust. Ettevõtte fookus sellel alal toetas olulist kasvu ja võimaldas siseneda uutele turgudele.

2. Reklaami vahendamine: See tegevusala moodustas 45% ettevõtte käibest. RoadHack OÜ vahendas reklaamiteenuseid, aidates klientidel jõuda oma sihtrühmadeni tõhusate reklaamikampaaniate kaudu.

Majandustulemused

Aruandeaasta käive oli kokku 168 395 eurot. Järgnevalt on toodud käibe jaotus: - Rahvusvaheline kaubavedu maanteel: 92 617 eurot (55% käibest) - Reklaami vahendamine: 75 778 eurot (45% käibest)

Finantsseisund

RoadHack OÜ finantsseisund oli aruandeaastal stabiilne. Tegevussuuna muutus ja rahvusvahelise transpordituru sisenemine on loonud tugeva aluse tulevaseks kasvuks. Ettevõtte juhtkond on võtnud kasutusele mitmeid meetmeid kulude optimeerimiseks ja kasumi suurendamiseks.

Eesmärgid 2024. aastaks 2024. aasta eesmärgiks on müügitulu suurendamine ja kasumi teenimine. Selleks on plaanis: - Laiendada rahvusvahelise kaubaveo teenust, suurendades tarnemahtusid ja sihtkohtade arvu.

- Suurendada reklaami vahendamise teenuste osakaalu, pakkudes klientidele innovatiivseid ja tõhusaid reklaamilahendusi.

- Investeerida turundusse ja müügitegevusse, et jõuda uute klientideni ja tugevdada suhteid olemasolevate klientidega.

- Parandada operatiivset tõhusust ja optimeerida kulusid, et tagada parem kasumlikkus.

Tulevikuväljavaated

Ettevõte ootab rahvusvahelise transpordisektori tegevussuuna jõulist ja head kasvu 2024. aastal. Globaalsete ja kohalike turutingimuste soodsus ning ettevõtte tugev positsioon võimaldavad neil edukalt laieneda ja tugevdada oma turupositsiooni.

Kokkuvõte 2023. aasta oli RoadHack OÜ jaoks olulise tegevussuuna muutuse ja kasvu aasta. Ettevõtte juhtkond on kindlalt otsustanud jätkata tegevuse laiendamist ja finantsseisundi tugevdamist, et saavutada seatud eesmärgid 2024. aastaks.

Juhatuse liige Priit Rooba

ROADHACK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.